Inspiration

Inspiration för dig som gillar att resa

GRAN CANARIA MED GULDKANT

På Gran Canaria finns det gott om lyxiga smultronställen. I den här filmen får du se mer av det unika hotellet Lopesan Baobab och mysiga Puerto de Mogán. På Gran Canaria hittar du också Spaniens största spa, guldgula stränder och vidsträckta sanddyner.

Kykladerna

Upptäck kykladerna – 9 grekiska öar

Ögruppen Kykladerna ligger sydost om det grekiska fastlandet och består av drygt ett par hundra öar. Med Apollo kan du resa till Kykladerna och besöka nio vackra öar: Antiparos, Ios, Milos, Mykonos, Naxos, Paros, Santorini, Syros och Tinos.

BUDVANSKA RIVIERAN
– ETT KRISTALLKLART RESMÅL

En resa till Budvanska rivieran i Montenegro bjuder på bad i härligt klart vatten, trevliga utflyktsmål och en prisnivå som fortfarande är trivsamt låg.

Välkommen till Naxos

Res till Naxos som är Kykladernas största ö, hit åker man båt från Santorini.

Omtyckt familjehotell på Burgaskusten

Sunset Resort är ett fantastiskt hotell i Pomorie på bulgariska Burgaskusten, där du har den långa fina stranden alldeles utanför dörren.

Dominikanska republiken
– ett stycke paradis

Drömmer du om en resa till Västindien? Då är Dominikanska republiken resmålet för dig! Dominikanska republiken är ett karibiskt semesterparadis med fantastiska stränder och ett azurblått hav.

Säg ja till Kuba

Varaderos kritvita stränder, den tropiska paradisön Cayo Santa María eller Havannas säregna stadsatmosfär. Vilken ort du än väljer att resa till på Kuba kommer du snart att upptäcka att här är allt annorlunda.

Cykla på Fuerteventura

Fuerteventura är en oupptäckt pärla för cyklister, både på landsväg och med mountainbike. Det är begränsad trafik på de flesta vägarna och vägnätet är bland de bästa på Kanarieöarna. Från vår sportresort Playitas går många bra cykelvägar runt ön.

Det nya Las Palmas

Las Palmas har blivit en trendig tillflyktsort i stil med Barcelona och Nice. Här finner du en helt oslagbar mix av strand, storstad, kultur och bra shopping – året om. Åk på dagsutflykt, weekendtripp eller förlägg hela semestern i Las Palmas.

Upptäck Kroatiens riviera

Att resa till Makarska rivieran i Kroatien är en oförglömlig upplevelse. Den dramatiska kustlinjen där turkosblått hav möter imponerande bergsmassiv lämnar ingen oberörd.

Guide till Adriatiska havet

Guide till adriatiska havet

Med Apollo kan du resa till Kroatien, Montenegro och Albanien. Utforska den vackra kusten med vår karta och upptäck alla våra resmål. Kanske hittar du en ny sommarfavorit?

Bildsköna Santorini

En resa till den vackra grekiska ön Santorini passar såväl par som kompisgäng och familjer med lite större barn.

Aquapark i Sunny Beach

Aquapark är platsen för dig som älskar vatten och fartfylld spänning. Här finns vattenrutschbanor i många olika storlekar och för alla åldrar.

Apollo Magazine

tre BADPARADIS VID RÖDA HAVET

Hurghada har förvandlats från en liten fiskeby till ett av Röda havets mest populära semestermål. Vädret är solsäkert, stränderna vackra och havet ljuvligt badbart. Här finns något för alla, oavsett om man vill upptäcka ett levande stadsliv eller dyka i Röda havets klara vatten.

Wadi Rum – naturens under

Wadi Rum i Jordanien är ett paradis för naturälskaren och anses av många vara ett av världens mest fascinerande ökenlandskap.