Träningsresa med magasinet IFORM

Häng med på en oförglömlig träningsresa med magasinet IFORM. Under veckan möts ledare och deltagare från hela Norden med en härlig energi och ett gemensamt intresse för träning och hälsa. Vår bas är femstjärniga hotell Pilot Beach i Georgiopolis på Kreta.

Från morgon till kväll kan du njuta av träning, pepp och inspiration från IFORM:s duktiga och passionerade instruktörer. Vi har satt ihop ett drömprogram, som bland annat omfattar morgonyoga med havsutsikt, löpning och promenader i de omgivande olivlundarna, effektiv intervallträning, styrketräning på nya, roliga sätt, rafflande danspass, vattenaerobics, vandring i Samariaravinen och mycket, mycket mer. Alla kan vara med oavsett nivå.

Du kan också se fram emot maten. Kretensarnas version av Medelhavskost lär vara världens sundaste kök. Och det är precis lika läckert som det är nyttigt, med massor av grönsaker, olivolja, fisk och skaldjur. En hel del av grönsakerna du kan plocka i bufféerna odlas på hotellet, och man producerar även sin egen olivolja. 

Fyra kvällar håller instruktörerna föredrag och ger dig ännu fler idéer och redskap för ett bättre och sundare liv. Från tidigare IFORM-resor vet vi att våra deltagare reser hem fyllda av ny energi och inspiration från en resa som denna. Tillräckligt för att nå de mål som man har drömt om i åratal. Eller så kommer man hem med helt nya mål – och drivkraften för att nå dem. Se programmet här.

Aktuella avresedatum:

  • 21-28 april 2017, avresa från Stockholm
  • 22-29 april 2017, avresa från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn eller Oslo

Pris från: 12 498:-


Bra att veta

Smått och gott som är bra att veta inför resan.

Vem kan delta?

Alla kan delta oavsett träningsnivå. Det kommer att finnas ett tiotal pass om dagen att välja mellan med allt från yoga, dans, core och tabataträning till power walk och intervallöpning. Reser du ensam finns möjlighet att dela rum med någon av samma kön, eller så betalar du lite extra för ett enkelrum.

Detta ingår

  • Flyg tur och retur till Kreta från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn eller Oslo
  • Boende (del i dubbelrum) på Pilot Beach
  • Transfer och mat på flyget
  • Halvpension (frukost/middag)
  • Ledarledd träning enligt program

Magasinet IFORM

IFORM är magasinet för alla kvinnor som vill bli den hälsosammaste, starkaste och gladaste versionen av sig själva – via träning, kost och motivation. I IFORM presenteras de senaste, bästa och enklaste metoderna att nå resultat på ett lustfyllt sätt. Utöver det innehåller magasinet massor av inspiration till hur man utmanar sig själv med både stora och små mål, och uppnår dem, även i en stressig vardag.


Med på resan/om ledarna


Frida Hallqvist: Träningsexpert för IFORM. Utbildad vid Kungliga Svenska Balettskolan i Stockholm och The Russian Academy of Theatre Arts i Moskva. Frida är sedan 10 år tillbaka en av Skandinaviens ledande pilatesinstruktörer och har utvecklat träningsmetoden Pulsing Barre som kombinerar pilates, balett och styrketräning. Frida är även utbildad löpcoach och certifierad ledare för Aerial Yoga, TRX och Kettlebells. Fridas första bok, "Traen, spis och lev" utkommer på danska i december 2016.

Martin Kreutzer: Kost- och träningsexpert och en eftertraktad föreläsare. Martin är författare och har bland annat skrivit böckerna "Antiinflammatorisk kost" och "Löparens nya handbok".

Susanne Lidang: Certifierad Hatha yoga-ledare. Susanne håller yogaklasser, är privat yogainstruktör och håller yogaworkshops. Hon har producerat flera yogafilmer, bland annat yoga för löpare, och skriver artiklar om yoga för IFORM. Susanne har skrivit boken "Vild med yoga" och släpper snart sin nya bok, "Yoga för löparen".

Siri Nordén: Utbildad kostvetare, personlig tränare, massör och gruppträningsinstruktör, som älskar mat och träning av olika slag. Siri utbildade sig till gruppträningsinstruktör på Gerdahallen i Lund 2006 och har därefter instruerat och jobbat med träning kontinuerligt runtom i hela Sverige och även på Playitas, Fuerteventura. Viktigt för henne när hon instruerar är att vara pedagogisk, ge värme (i dubbel bemärkelse) och att varje deltagare ska känna sig sedd!

Andreas Jansson: Student, yrkesverksam coach och tidigare reseledare för Apollo vid träningsanläggningen Playitas Resort på Fuerteventura. Andreas är serviceminded och van vid att koordinera aktiviteter i samband med gruppträningsresor utomlands. Andreas har ett övergripande ansvar under veckan och ska säkertställa såväl deltagarnas samt ledarnas trivsel och välmående.

Karen Lyager Horve: Efter 18 år som chefredaktör för IFORM har Karen kastat sig ut i en ny karriär. Som bloggare, journalist, författare och föreläsare drar hon nytta av sin stora kunskap om sundhet och konsten att hitta motivation till att leva sunt. Hennes passion är att omsätta nya trender inom mat, träning och välmående till enkla, användbara råd i en stressig vardag.