Apollo Mondo Selected

Apollo Mondo Selected är utvalda hotell med hög standard och komfort för både par och familjer. Här finns bekväma faciliteter som lekrum och lekplats, pooler och en skön strand eller golfbana som hägrar runt hörnet. Alla barn deltar dessutom gratis i Polly & Mino Playtime. Det finns antingen barnsektion i poolen eller barnpool, som då alltid är uppvärmd. Varför inte låta barnen lära sig simma på semestern? Här finns simskolor med skandinavisktalande simlärare. På dessa hotell hittar du också kaffe- och juicebaren Mondo Coffee – en oas i oasen.

Träna på semestern

Det ska vara lätt att hålla sig i form även på semestern. På alla våra Apollo Mondo Selected-hotell finns fräscha gym med utrustning för att hålla midjemåttet i schack efter långa sessioner i solstolen. Dessutom ingår morgonyoga fem gånger i veckan med utbildade skandinavisktalande instruktörer. Ibland erbjuds även andra gruppträningspass på hotellet.

Lätt att resa med barn

Reser du med små barn? Då kan du förboka vårt barnpaket med sulky, barnstol och spjäl-/resesäng i samband med att du beställer resan eller lägga till paketet efteråt genom att logga in på Min bokning. Vill du endast boka sulky, barnstol eller barnsäng går det också bra.

Alltid på Apollo Mondo Selected:

Charterresor med ApolloHög kundnöjdhet

Charterresor med ApolloUnderbart läge

Charterresor med ApolloMondo Coffee

Charterresor med ApolloLekrummet Pollynesien och lekplats

Charterresor med ApolloPolly & Mino Playtime och simskola

Charterresor med Apollo Morgonyoga fem dagar i veckan

Charterresor med Apollo Gratis gym och wifi

Se alla Apollo Mondo-hotell

Polly & Mino Playtime

Fem dagar i veckan är lekrummet Pollynesien bemannat. Då väntar två timmar fyllda av skojiga aktiviteter, och det finns även möjlighet att lära sig en massa nytt – som att hälsa på landets språk. Ritskola och skattjakt är andra uppskattade inslag. Vår välutbildade, skandinavisktalande personal ser till att alla har det bra. En kväll i veckan är det minidisko, och på vissa hotell vankas även filmtajm. Alla barn är välkomna till Polly & Mino Playtime och det kostar inget extra att vara med.

 

Lekrummet Pollynesien

Ibland är det skönt att söka skugga inomhus när solen står som högst på himlen. Då är Pollynesien en rolig plats för alla små resenärer. Här kan barnen förströ sig med spel, pyssel och leksaker. Och kanske blir det just här i lekrummet som man hittar de bästa kompisarna att busa runt med på semestern. De större barnen hittar säkert hit själva efter ett tag, medan de små får en kvalitetsstund tillsammans med pappa eller mamma. Den välkände inredaren och formgivaren Jon Eliason står för den spännande inredningen av lekrummet.


Kaffe för finsmakare

Mondo Coffee

I kaffe- och juicebaren Mondo Coffee kan du njuta av lite semesterro och extra gott kaffe! Baristor från välkända Johan & Nyström har instruerat cafépersonalen i baristakonsten och visat hur man tar fram ett gott specialkaffe.

Unna dig det lilla extra

På Mondo Coffee kan du också köpa cappuccino, latte, espresso, flera olika sorters nypressade juicer, lokala bakverk och glass med tillbehör – allt av högsta kvalitet.


Gratis träningspass och morgonyoga

Träna på hotellet

Vid sidan av de aktiviteter som erbjuds på eller i närheten av hotellen ingår alltid morgonyoga fem gånger i veckan med utbildade skandinavisktalande instruktörer. Ibland erbjuds även andra gruppträningspass på hotellet. Tider och aktuellt veckoprogram hittar du på hotellrummet när du kommer fram.  

Cykelbanor och löparrundor

Peak Performance – ett av världens främsta multisportlag – har kartlagt de bästa cykelbanorna och löparrundorna runt de flesta våra Apollo Mondo Selected-hotell. Löparrundorna är utmarkerade med färgkoder och vi vågar lova en löpupplevelse utöver det vanliga. Det finns också gåstavar samt cykel- och löpvagnar att låna mot deposition i receptionen.


Resmål

Klassificering

Avstånd till strand

Avstånd till centrum

Boendet ska ha/erbjuda

Sol & bad

Mat & dryck

Måltider

Rum/lägenhet

Hälsa

Övrigt

Rekommenderade hotell

Typ av boende

Pris