Triathlonresor till Playitas

Playitas har alla de rätta förutsättningarna för triathlon: 50-meters uppvärmd pool med olympiska mått. Varierad och kuperad cykling och löpning runt hörnet. Dessutom har Playitas Kanarieöarnas största gym och ett oerhört populärt tillhåll för många av världens bästa triathleter. Tillsammans med Svenska Triathlonförbundet erbjuder vi populära träningsveckor för nybörjare, dig i utvecklingsfas eller dig som är erfaren triathlet. 

Triathlonläger för nybörjare, utveckling och erfaren

Intresset för triathlon har aldrig varit större än nu. Under 2016 - 2017 fortsätter vi att arrangera våra populära träningsläger till populära Playitas tillsammans med Svenska Triathlonförbundet. Våra läger vänder sig till både nybörjare, utveckling eller erfaren triathlet och innehåller flera olika inriktningar för att passa både dig som vill krydda en semestervecka med lite simning, cykel och löpning till dig som är en inbiten triathlet. Vårt populära simläger i november passar dig som vill fokusera mer på simningen, även detta för alla nivåer. Få en kick-start på säsongen, bygg en bas inför vintern eller lär dig grunderna inom den fantastiska triathlonvärlden.

Våra läger är ledartäta med kompetenta och erfarna ledare som gör sitt yttersta för att du skall få en så bra vecka som möjligt utifrån dina förutsättningar. Triathlonveckorna innehåller förutom träning i de tre grenarna allt man bör tänka på från hur man ställer in sin cykel till hur man växlar mellan cykel och löpning. Har du redan kört triathlon ett tag passar lägret för både dig som kör kort- eller långdistans liksom dig med flera års erfarenhet av triathlon. Gemensamma middagar, intressanta föreläsningar och trevligt umgänge med likasinnade. Vi utlovar en vecka att minnas oavsett om du är nybörjare eller erfaren triathlet. 

Läs mer om de olika inriktningarna och boka det som passar just dig. Om du vid ett senare tillfälle vill ändra dig är det inget problem att göra detta på plats.

Ledare

Vi är noga med att alla oavsett nivå, skall få ut så mycket som möjligt av våra träningsläger. Våra läger är ledartäta och vi erbjuder både ledare inriktade på simning så som cykel och löpning. Alla ledare kvalitetssäkras och rekryteras av Svenska Triathlonförbundet.

Dagsprogram

Dagsprogrammen är anpassade till alla ankomstdagar. Vi reserveras oss för eventuella justeringar i programmet innan avresa.

Vecka  2 –  8-16 jan 2017
Vecka 16 – 16-24 apr 2017
Vecka 16 – 20-27 apr 2017

Läs mer och boka

Priset för triathlonträningen är 3500 kr som du bokar i samband med din bokning av flyg och boende med oss till Playitas och du väljer fritt vilket boendealternativ du önskar på webben eller via telefon på 0771 - 37 37 37. Triatlonlägret bokas som ett tillägg i bokningen för respektive person som önskar delta.

Avreseorter & Datum

Stockholm, Malmö, Göteborg (1 vecka)

14-21 nov 2016 (simläger)
9-16 jan 2017
17-24 apr 2017
20-27 apr 2017

Köpenhamn

14-21 nov 2016 (simläger)
8-16 jan 2017
16-23 apr 2017
17-24 apr 2017

tre olika nivåer för triathlonveckan

Våra nivåer

Vi har tre olika nivåer: nybörjare, utveckling och erfaren. 

Tre nivåer för triathlonveckan
Simläger med svenska triathlonförbundet

Simläger v 46 2016

Simläger för triathleter, både nybörjare som mer erfaren simmare.

Simläger på Playitas

Vi stödjer svenska OS-truppen

Apollo är officiell leverantör av olympisk camp och träningsläger till Sveriges Olympiska Kommitté. Läs mer om samarbetet med SOK.