Playitas Resort

Ta med familjen till Playitas!

Playitas Resort - fyrstjärnig sport- & familjeanläggning

På Playitas bor du bra i lägenheter, villor eller hotell på Playitas Resort på Fuerteventura. Här finns allt du kan önska för en komplett aktiv semester. Playitas stora utbud av sport och aktiviteter är alltid öppet för alla gäster, ung som gammal. Läs mer om Playitas stora utbud av sport- och aktiviteter. 

Så här bokar du!

Välj vilket datum du vill resa i listan till höger. Klicka på boka-knappen och boka som en vanlig charterresa. Gör ditt val i steg 3 i bokningsdialogen under "På resmålet". Önskar du stanna två veckor fyller du även i detta i första steget. Du kan också boka genom att fylla i formuläret längre ner på sidan.

Vill du ha hjälp med din bokning kan du ringa eller mejla till oss.
Mejl: [email protected]
Telefon: 0771 - 37 37 37

Hyra eller ta med egen cykel

  • Cykelhyra tillkommer. Vi har ett cykelcenter med ett stort utbud av landsvägscyklar. Observera att du måste förboka din cykel i god tid innan avresa. Vi kan ej garantera cyklar på plats under denna vecka.
    Läs mer om cykelcentret och förboka cyklar här
  • Vill du ta med egen cykel måste det också förbokas i god tid hos respektive flygbolag då det finns ett begränsat lastutrymme. Cykeln packas i cykelväska/låda. Läs mer om specialbagage här.
  • Observera att hjälm är obligatoriskt på alla cykelpass!

Denna resa har redan varit.

Se alla våra arrangemang på www.apollo.se/kalender

Gilla oss på Facebook för uppdateringar kring alla våra nyheter

Spring, simma och cykla på Klassikerveckan!

Tillsammans med En Svensk Klassiker och Rasmus Henning forsätter vi att arrangera träningsveckor på Playitas med temat cykel, löpning och simning. Veckor som kan bli din bästa hjälp i utmaningen att klara de olika klassikerloppen. Fokus ligger på cykel, simning och löpning och passar alla oavsett nivå. 

Häng med på en av våra specialanpassade lägerveckor för dig som skall göra En Svensk Klassiker eller som bara vill vara med och träna simning, cykel och löpning. Under ledning av professionella instruktörer leder vi dig rätt genom Klassikermomenten cykel, simning och löpning. 

Varierad träningsvecka för alla

Vi kör i tre eller eventuellet fler olika grupper som hastighetsmässigt passar de flesta. Varje grupp leds av en ledare från En Svensk Klassiker. I mars  är Rasmus Henning och Annie Thoren huvudtränare. På cyklingen tar vi tillfället att njuta av den fantastiskt dramatiska omgivningen och det goda kaffet, på löpningen springer vi med ljumna vindar i håret, och på simningen smakar vi på Atlantens salta vatten. Det kommer bli en vecka utöver det vanliga, med massor med träning, social samvaro, gemenskap och nya vänner för livet. Veckan passar alla oavsett nivå eller ålder, par eller singel, men du måste vara fyllda 18 år och kunna simma 200 meter samt vara bekant med en racercykel och kunna använda racerpedaler.

Veckans innehåll

Veckan innehåller föreläsningar, träning på olika nivåer, möjlighet att testa andra träningsformer och givetvis ska du/ni ta chansen att njuta av god mat och dryck samt den sol som Fuerteventura erbjuder.
Se programmet i sin helhet här (öppnas i nytt fönster)

Veckans ledare

Mars 2015

Rasmus Henning född i Danmark, med svensk mamma, fd proffstriathlet.  Rasmus slutade sin proffskarriär 2012 efter Ironman World Championship på Hawaii. Rasmus tävlar fortsatt och driver idag ett företag som heter Tri Nordic. Rasmus deltog i årets Klassikerdokumentär med målet att slå totaltiden på En Svensk Klassiker.

Annie Thorén  Triathlet, vinnare av sim-SM i öppet vatten och tvåa i Vansbrosimmet 2008 och 2009.

Fler ledare tillkommer....

Simningen

Du tränar simning både i den fina 50-metersbassängen och i öppet vatten, med och utan våtdräkt. Vi jobbar mest med tekniken och lär dig grundtips i frisim. Våtdräkt kan hyras dygnsvis på plats men det går utmärkt att ha med egen. Badmössa är obligatorisk i bassängen.

Cyklingen

Cykelträningen ägnas åt att lära dig ligga på rulle, träna olika teknikövningar och testa att cykla i berg. Vi går igenom all utrustning och  du får en enkel  men viktig  mekkurs. Cyklar finns att hyra, säkrast är att du ordnar detta innan du åker ner. Givetvis går det bra att ha med egen cykel.

Löpningen

Löppassen erbjuder ett mycket varierat innehåll med intervaller, distans, löpskolning och grenspecifika styrkeövningar. Vi springer mestadels på grus och asfalt och omgivningen med "prärien", de höga dramatiska klipporna skapar en magisk och annorlunda löparupplevelse.

 

Program

Här finner du dagsprogrammen för
Vecka 12 - 2015 Programmet i sin helhet finner ni här (öppnas i nytt fönster)

Avreseort Avresedatum Reslängd Pris träningspaket  
Stockholm 9-16 mars 2015
10-17 mars 2015
1 v 2000:- *
Köpenhamn 8-15 mars 2015
10-17 mars 2015
1 v  2000:- * Boka
Göteborg 9-16 mars 2015 1v  2000:- *
Malmö 9-16 mars 2015 1v  2000:- *

*Träningspaketet bokas på som tillägg till din ordinarie resa till Playitas Resort. I priset ingår alla klasser, föreläsningar, sociala aktiviteter m.m. enligt program. Flyg, boende, måltider, transfer, mat på flyget etc tillkommer. För att se grundpris, klicka på BOKA och fyll i rätt antal resenärer, datum etc. Min. 10 personer för att resan skall arrangeras. Vi reserverar oss för ev. ändringar i program och ledarupplägg.