Här finns oändliga möjligheter till träning och aktiviteter för alla smaker och nivåer. Prova på Topphälsas smörgåsbord med yoga, crossfit, dans och gruppträning. Löpningen är tillsammans med Lovisa ”Lofsan” Sandström, känd från TV som är med under veckan. Stavgången håller Christer Skog i. Lär dig crawla med Emma Igelström. Cykelpassen leds av Christer Skog. Populära Susanne Gunnarsson som vunnit OS-guld i kanot håller i utmanande styrkepass under veckan. Våra proffsiga instruktörer som Erika Kits Gölevik håller massor av roliga och utmanande träningspass. Du får även massor av inspirerande föreläsningar - bland annat av Måns Möller. Dessutom avrundar vi veckan som vanligt med succéloppet Topploppet på 5 km. Vi äter tillsammans och minglar på kvällarna. En vecka som lämnar båda träningsvärk och minnen långt efter.

Träningsprogram

Här hittar du träningsprogrammet för ToppHälsaresa 2016. (öppnas i nytt fönster).
Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. Fullständigt program erhålls 2 veckor innan avresa.

För dig som är sugen på att träna ännu mer finns det naturligtvis också möjlighet att delta i de klasser och ledarledda pass som hålls inom Playitas ordinarie träningsprogram vilket ger dig över 20 tränarledda pass om dagen att välja mellan.

Önskar ni dela boende för att undvika enkelrumstillägg, var medveten om att Apollo och Playitas ej ansvarar för att hitta en passande rumskamrat pga. de krav som kan ställas på intressen, ålder etc. Vid val av delat boende, vänligen ta detta i beaktning.

OBS resan är fullbokad från Stockholm. Det finns platser kvar från Köpenhamn och Göteborg.

  • När: 6-13 nov & 7-14 nov 2016

  • Var: Playitas Resort, Fuerteventura

  • Pris från 12 998 :-
     

I priset ingår:

  • Flyg tur/retur från 4 olika avreseorter
  • Mat ombord på flyget och transfer
  • Del i dubbelrum eller lägenhet
  • Halvpension (frukost/middag)
  • Skräddarsytt träningsprogram för ToppHälsas läsare

Frågor om träningsveckan? Mejla oss!