Fotbollsresor

Fotbollsresor

Titta på fotboll i toppklass på plats. Med Apollo kan du boka prisvärda fotbollsresor och uppleva Europas främsta ligor. Se topplag som Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Chelsea och Manchester United kämpa tillsammans med tusentals sjungande fans – och du kan vara en av dem.

Fotbollsresor med ApolloBara officiella leverantörer

Fotbollsresor med ApolloBiljetten reserveras direkt

Fotbollsresor med ApolloPaketera din resa själv med valfritt hotell

Missa inte

  • Till sommaren släpper vi biljetterna till nästa säsong.

Prisvärt med garanti

Vi samarbetar med officiella biljettleverantörer utan mellanhänder. Det betyder att du får garanterat reserverade biljetter som väntar på dig på plats – till ett bra pris. En fullträff helt enkelt!

Res när du vill, bo var du vill

Våra fotbollsresor erbjuder unik flexibilitet: du bestämmer själv hur länge du reser och var du bor. Så du kan till exempel resa en vecka innan matchen och stanna en vecka efter, och bo på valfritt hotell. På så sätt kan du anpassa resan efter dina behov och möjligheter. Observera att avresedatum måste vara senast dagen innan match, och returresan kan ske tidigast dagen efter match. 


Champions League

Upplev giganternas kamp på plats. Se Europas främsta fotbollslag tävla om den prestigefyllda titeln UEFA Champions League-vinnare.

SLUTSÅLT

 


Premier League

Premier League bildades 1992 och är den översta divisionen i det engelska ligasystemet.

 

Arsenal
Arsenal

SLUTSÅLT

Chelsea
Chelsea

SLUTSÅLT

Tottenham
Tottenham

SLUTSÅLT

West Ham
West Ham

SLUTSÅLT

Manchester United
Manchester United

SLUTSÅLT

Manchester City
Manchester City

SLUTSÅLT

Liverpool FC
Liverpool FC

SLUTSÅLT

Everton
Everton

SLUTSÅLT

Crystal Palace
Crystal Palace

SLUTSÅLT


La Liga, Spanien

Primera División (första divisionen) av den spanska proffsligan är mer känd som La Liga. 20 lag spelar i ligan som anses vara en av världens bästa. Barcelona och Real Madrid har länge dominerat ligan, men utmanas av lag som Atlético Madrid, Valencia, Sevilla och Villareal.

FC Barcelona
FC Barcelona

SLUTSÅLT

Espanyol
RCD Espanyol

SLUTSÅLT

Real Madrid
Real Madrid

SLUTSÅLT

Atletico Madrid
Atletico Madrid

SLUTSÅLT


Ligue 1, Frankrike

Ligue 1 är den högsta divisionen i den franska fotbollsligan. 20 lag spelar i ligan. Zlatan Ibrahimovic spelar i storlaget PSG och har därmed höjt det svenska intresset för fransk fotboll avsevärt. Andra framgångsrika franska lag inkluderar Lyon, Marseille och AS Monaco.

PSG
Paris Saint-Germain

SLUTSÅLT


FA-cup-finalen 2016

Se finalen i anrika FA-cupen på bästa plats i Wembley Stadium.

SLUTSÅLT


Obs! Samtliga matchdatum samt tider kan komma att ändras. Detta kan ske med kort varsel. För Premier League-matcher är den vanligaste ändringen att matchen flyttas från lördag till söndag, så vi rekommenderar att boka ditt returflyg tidigast på en måndag.