1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kaya Side

Hotell Kaya Side, Turkiet.

 • Vattenrutschkanor
 • Stor sandstrand med aktiviteter
 • Spa och hamam

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

All Inclusive-hotellet Kaya Side är ett av våra Apollo Mondo Family Resorts – våra bästa familjehotell. Förutom barnklubb, simskola och träningspass med skandinavisktalande personal kan du njuta av ett härligt strandnära läge och en nybyggd kaffe- och juicebar med gott kaffe och avslappnad atmosfär. Vill du höja pulsen finns ett brett utbud av sport och träning för hela familjen.


Rumstyper

Enkelrum för 1 person. Dubbelrum för 2-5 personer, varav 1 barn. Större dubbelrum för 2-4 personer. Familjerum för 4 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Strandläget
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 272 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 4 km
Pool
Barnpool
Restaurang
Bar
All Inclusive erbjuds
Internet på rummet
Hiss
Fitnesscenter/Gym
Mer fakta

Om hotellet

(Även kallat Calimera Kaya Side.) Hotellet har ett perfekt läge intill floden och den långa, fina sandstranden. Kaya Side ligger ca 6 kilometer utanför Side och 4 kilometer från centrum i Manavgat. Hotellet är ett av områdets första, och nyligen genomgått en omfattande renovering.

Pooler, vattenland och strand
På det stora hotellområdet finns ett centralt beläget poolområde med bland annat en separat barnpool med små vattenrutschkanor. Gratis solstolar, parasoller och handdukar vid poolen och på stranden.

Det finns också en inomhuspool och ett skojigt vattenland med rutschkanor för barn över 12 år (barn under 12 år kan åka med vuxen). Rutschkanorna är öppna kl. 10.00-12.00 och kl. 14.00-17.00. Stranden utanför hotellet består av finkornig något mörkare sand, på sina ställen uppblandad med små stenar.

Vällagad och hälsosam mat
På hotellet finns fem barer, däribland en utomhusbar där det ibland spelas levande musik. Bufférestaurang med egen barnbuffé, BBQ Grillrestaurang och två temarestauranger (italiensk och turkisk). Observera att män måste bära långbyxor och skjorta på à la carte-restaurangerna.

På Kaya Side serveras varierade och hälsosamt komponerade maträtter. Det finns också en nybyggd kaffe- och juicebar där du kan köpa gott kaffe och nypressade juicer. På hotellet erbjuds gratis matlagningskurs. Här kan du se vad som ingår i All Inclusive och läsa mer om mat och dryck på Kaya Side.

Kaya Side – här trivs barnen
För barnen finns ett brett aktivitetsprogram med barnklubb och simskola med skandinavisktalande personal och simlärare. Det finns också en lekplats på hotellet. Vissa kvällar anordnas minidisko och filmvisning.

Läs mer om allt skoj för barnen och om vår barnklubb och simskola på Kaya Side. Kloka och busiga Polly & Mino är barnens favoriter. Varför inte överraska barnen och boka ett besök på rummet av våra charmiga vänner! Här kan du läsa mer om Polly & Mino.

Fyra träningspass om dagen
Hotell Kaya Side erbjuder gratis gym och fyra gratis träningspass om dagen, som leds av skandinavisktalande instruktörer. Här finns också flera gratis tennisbanor. Spabehandlingar och massage mot avgift. Gratis inträde till turkiskt bad, behandlingar mot avgift.

Gratis beach volley, basket och vattenpolo. Gåstavar finns att låna mot deposition på servicekontoret. Det går också att hyra cykel- och löpvagnar. Vattensporter som kanot och bananbåt mot avgift. Biljard mot avgift. Läs mer om sport och träning på Kaya Side.

Gratis wifi på hotellet
Apollos gäster har gratis wifi på hotellet. Underhållning. Room service dygnet runt mot avgift. Här kan du se en karta över hela hotellområdet.

Här kan du läsa mer om alla våra Apollo Mondo Family Resorts.

Måltider

All Inclusive.

Bra att veta

Kaya Side har 2014 tilldelats TripAdvisors Certificate of Excellence. Hotellet har antagit miljöcertifieringen ISO 14001 vilket bland annat innebär att man aktivt arbetar för att minimera sin miljöpåverkan och har ett fungerande miljöledningssystem.

Apollo Mondo Family Resorts
Apollo Mondo Family Resorts
 • Barnklubb och simskola
 • Gruppträning och gym ingår
 • Mondo Food & Beverage
 • Gratis wifi

Frisk & Stark Familj – gratis gästpass 6/6–12/6 

Spendera lite extra kvalitetstid med familjen under semestern! Den 6–12 juni kan hela familjen umgås, koppla av och träna tillsammans på Kaya Side. Läs mer om Frisk & Stark Familj.

Sambafotboll – gratis gästpass 10/7–17/7 

Missa inte sommarens roligaste event! Lira fotboll till brasilianska sambatoner under ledning av Torbjörn ”Tobinho” Sandblad. Läs mer om Sambafotboll på Kaya Side.

Träning med Henrik Leth 16/10–23/10

Den 16/10–23/10 kan hela familjen ta del av av motiverande träning på alla nivåer på hotell Kaya Side. Under ledning av den danska träningsinstruktörern Henrik Leth ges bland annat en introduktion till kickboxning och funktionell träning. Alla kan vara med och det kostar inget extra. Läs mer om Aktiva träningsresor med Henrik Leth.

Direkttransfer till och från hotellet

Som gäst på Kaya Side kan du boka direkttransfer till och från flygplatsen. Det betyder att transferbussens första stopp alltid är vid Kaya Side och vid avresa är det alltid sista stoppet innan flygplatsen. Förboka transfern i samband med att du beställer din resa på apollo.se eller ring oss på 0771-37 37 37. Har du redan bokat en resa kan du lägga till transfer via Min bokning.

Boka vårt barnpaket

För en smidigare resa kan du förboka vårt barnpaket med sulky, barnstol och spjäl-/resesäng i samband med att du beställer resan. Du kan också lägga till barnpaketet efteråt genom att logga in på Min bokning. Vill du endast boka sulky, barnstol eller barnsäng går det också bra.