Playitas Aparthotel

Pool vid Playitas Aparthotel på Fuerteventura.

 • Sportfamiljens paradis
 • Nära till strand och pooler
 • Barnen äter för 1 krona

Upp till 25 % rabatt! Nu har vi sänkt priserna till alla Kanarieöar.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Barnfamiljernas favorit med fräscha och praktiska lägenheter! Den grönskande trädgården ramar in poolområdet med den slingrande vattenrutsckanan, och stranden ligger bara ett stenkast bort. Här finns ett enormt sportutbud och under loven bjuder Kids Sports Academy in till en mängd roliga aktiviteter under skratt och fniss.

Solsäkra nästa sommar! Det här hotellet kan bokas även för sommaren 2015.

Travelife Guld

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 2-4 personer, varav 1 barn. Tvårumslägenheter för 2-5 personer varav 1 barn.

Läs mer om våra rumstyper

Våra gästers betyg

Rating for Playitas Aparthotel

Omdömen TripAdvisor


Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 5 km
Pool
Barnpool
Restaurang
Bar
All Inclusive
Internet på rummet
Hiss
Fitnesscenter/Gym
Mer fakta

Om hotellet

Playitas Aparthotel utgör tillsammans med Playitas Hotel och Playitas Villas den fräscha sport- och semesteranläggningen Playitas Resort. Anläggningen, som erbjuder en mängd sportfaciliteter, är belägen ca 500 meter från den lilla orten Las Playitas och ca 5 kilometer från Gran Tarajal på södra Fuerteventura. Här trivs alla som gillar att kombinera semester med träning och motion. Många som kommer till oss är gäster som vill prova på något nytt eller komma igång med sitt nya, hälsosammare liv.

Härliga pooler
Vid hotellet finns ett härligt poolområde med stor uppvärmd pool med bland annat massagebad samt vattenrutschkana och plaskdamm till barnen. Poolen är uppvärmd till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Totalt finns fyra pooler på anläggningen, varav en är en olympisk pool. Den olympiska poolen måste bokas i förväg och användandet är mot avgift. Handduksservice mot avgift. Wifi mot avgift i anslutning till poolområdena.

Plaza Rambla
I hjärtat av anläggningen ligger Plaza Rambla, ett torg med restauranger, wifi mot avgift, minilivs och en sportbar. Här bokar du också allt som har med sport att göra. På Playitas finns ett stort utbud av aktiviteter – varje dag, året runt. Du kan ägna dig åt landsvägcykling, mountainbike, spinning och ett stort utbud av gruppträningsklasser som core, step och cirkelträning.

Oändliga träningsmöjligheter
För dig som föredrar att vistas vid havet finns dykskolor och möjlighet till segling och surfing. På stranden finns också solstolar mot avgift. Du kan spela golf, tennis eller ta en löprunda i utmanande terräng. Det finns även ett stort fitnesscenter med ett brett utbud av styrketräningsmaskiner, konditionsavdelning (cardio), frivikter, expressway, stretchyta och personlig träning. I vår inomhushall spelar du handboll, badminton, innebandy eller basket.

Efter en dag fylld av aktiviteter är det skönt att koppla av på Tau Spa. Här jobbar bland annat läkare och sjukgymnaster med erfarenhet inom träning och hälsa. Välj bland ett brett utbud av behandlingar.

Här kan du läsa mer om alla aktiviteter på Playitas Resort. Klicka på länken för att se vilka aktiviteter som ingår eller är mot avgift. Det finns också en app som heter Playitas, som du kan ladda ner direkt i mobilen för aktuellt dagsprogram och mer information.

Kul för barnen
För de små resenärerna finns lekplats och miniklubb för barn 4-12 år, som är öppen för- och eftermiddag varje dag. Barn som fyllt 3, men inte 4 år, är också välkomna i vuxet sällskap. Under vissa lovveckor anordnas Kids Sports Academy. Internethörna mot avgift. Tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och strykbräda vid hotellet. Många trappor och nivåskillnader på hotellområdet. Busshållplats för lokalbuss utanför hotellet.

Måltider

Inga. Frukostbuffé, halvpension eller helpension mot tillägg. När vuxna köper till måltider äter barnen för endast en krona. (Se fler sommarhotell eller vinterhotell där barn äter för 1 krona.) Vid halv- och helpension ingår måltider på Playitas Aparthotel egen bufférestaurang. Måltider på någon annan restaurang på Playitas Resort är mot avgift. Kontakta våra säljare om du vill köpa till halv- eller helpension under jul och nyår. Då tillkommer även en extra avgift för julmiddag (25/12) och nyårsmiddag.

Bra att veta

Du kan förboka cykel hemifrån om du önskar hyra cykel på Playitas under minst sex dagar. Vill du boka enstaka dagar går det bra att göra detta på plats. Var gärna ute i god tid eftersom antalet cyklar är begränsat. Vill du ta med dig egen cykel hör vad som gäller med ditt flygbolag. Om du tar med dig egen cykel, surfutrustning eller golfbag kan du förboka plats i transferbussen till en kostnad av 300 kr. Om du inte förbokar betalas 35 euro direkt vid ankomst. Alla gäster på Playitas måste bära hotellets armband.

Boka här

Från 1 998 SEK

Pris per person, avser del i Enrumslägenhet, 7 nätter, 2/9 2014, Från Stockholm/Arlanda

Sök pris och boka
Alltid på våra Hotell för träning och hälsa
 • Klassificering minst 3+
 • Hög kundnöjdhet
 • Välutrustat gym/fitnesscenter
 • Tillgång till gruppträning
 • Spa som erbjuder massage och/eller behandlingar

Adress och telefonnummer

Urb. Las Playitas
35629 Las Playitas
Tel: +34 928 860 400

Träning på hotellet

 • Olympisk pool
 • Golfbana
 • Gruppträning
 • Stort fitnesscenter
 • Mountainbikes
 • Träningsveckor

Vi stödjer svenska OS-truppen

Apollo är officiell leverantör av olympisk camp och träningsläger till Sveriges Olympiska Kommitté. Läs mer om samarbetet med SOK.

Letar du efter konferenslokal?
Playitas Aparthotel är ett av våra utvalda konferenshotell. Här finns rum för grupper från 30 till 150 deltagare. Se mer och boka konferens här.

 

Direkttransfer till och från hotellet från 6/10-2014.

Som gäst på Playitas Resort kan du boka direkttransfer till och från flygplatsen. Det betyder att transferbussens första stopp alltid är vid Playitas Resort och vid avresa är det alltid sista stoppet innan flygplatsen. Förboka transfern i samband med att du beställer din resa på apollo.se eller ring oss på 0771-37 37 37. Har du redan bokat en resa kan du lägga till transfer via Min bokning.