Liveaboard - träningsresa på båt i Turkiet

Liveaboard – träningsresor på båt i Turkiet

Välkommen till Liveaboard – en annorlunda träningsresa där vårt hotell är en traditionell turkisk båt. Under en vecka seglar vi på den fullt utrustade båten i den turkiska skärgården och genomför inspirerande träningspass både på land och till havs. Vi tar oss till de bästa platserna för dagens träning, äter god, nyttig och vällagad mat, och tränas av professionella svenska instruktörer. Det här är verkligen en unik och häftig upplevelse – följ med du också!

Vad är Liveaboard?

Liveaboard är ett vedertaget begrepp inom dykning och surfing, där deltagarna bor, äter och tränar på en båt, komplett med all service. Vårt Liveaboardkoncept bygger på en klassisk båtsemester på en Gület, med fokus på olika träningsformer. Båten är en stor Gület med en kompetent besättning som kapten, matros, kock och lokalguide. Med på varje båt åker våra duktiga och inspirerande svensktalande träningsinstruktörer.

Olika träningsformer varje vecka - Pris från: 7 998:-

Varje Liveaboard-resa har olika inriktningar, till exempel gruppträning, yoga, funktionell träning, Swimrun, simning eller terränglöpning. Varje vecka har ett unikt upplägg, men gemensamt för alla båtar är att vi tränar, sover, äter och umgås på en vacker och charmig båt med en rutinerad och professionell besättning.


Aktuella Liveaboard-resor

Liveaboard Team Snabbare Sea Camp Deluxe

Team Snabbare Sea Camp

Simsafari, crawl- och löpteknik, traillöpning, funktionell träning och härlig yoga därtill.

Aktuella resedatum:

  • 25 sep - 2 okt
Liveaboard Open Water

Open Water Liveaboard

Förbättra din simteknik och lär dig att simma bättre i öppet vatten.

Aktuellt resedatum:

  • 2-9 oktober 2016
Liveaboard Träningsbåten

Träningsbåten

Yoga och funktionell träning för alla. Träning på båt, vatten och land.

Aktuellt resedatum:

  • 9-16 oktober 2016
LIveaboard Trailrun

Trailrun Boat

En fantastisk löparresa under ledning av de duktiga coacherna från Urban Tribes.

Aktuellt resedatum:

  • 9-16 oktober 2016

Bra att veta om Liveaboard

Träning och dagsprogram finner du under respektive upplägg. Alla veckor och inriktningar har olika dagsprogram, individuella handplockade instruktörer och unika drömupplägg. Programmet är preliminärt och rutten kan komma att ändras beroende på väderförhållandena eller lokala omständigheter.

All information och Bra att veta om Liveaboard finner du här.