1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Romana Beach Resort

Romana Beach Resort

 • Rymliga lägenheter
 • Nybyggt intill stranden
 • Barnen äter för 1 krona

Nu slår vi upp portarna till ännu ett Apollo Mondo Family Resorts, denna gång i Kroatien, vid Makarska rivierans klarblå vatten. På Romana Beach Resort finns allt som behövs för en härlig familjesemester – barnklubb, simskola, kaffe- och juicebaren Mondo Coffee samt gratis träningspass. Upp till sju personer får plats i de rymliga lägenheterna och du kan också välja en lägenhet med privat pool. Dessutom är allt nytt och fräscht!


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-2 personer/1-3 personer. Tvårumslägenheter för 1-5 personer, varav 1 barn. Större tvårumslägenheter för 1-5 personer, varav 1 barn. Tvårumslägenheter med privat pool för 1-5 personer, varav 1 barn. Trerumslägenheter för 1-7 personer, varav 1 barn.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Rent och fräscht. Bra pooler, aktiviteter, trevlig personal.
Se alla omdömen

Fakta och faciliteter

Till stranden: 20 m
Till centrum: 1,2 km
Pool
Barnpool
Pool med barnsektion
Restaurang
Bar
All Inclusive erbjuds
Internet på rummet
Hiss
Fitnesscenter/Gym
Mer fakta

Om hotellet

Romana Beach är ett helt nybyggt lägenhetshotell med gratis wifi och ett bra läge vid stranden i Makarska. Mellan hotellet och stranden sträcker sig en fin strandpromenad som kantas av restauranger, barer och små butiker. Här ligger också hotellets stora snabbköp, där du bland annat kan köpa färska grönsaker och nybakat bröd. På strandpromenaden finner du även hotellets nattklubb Aria, där det ibland spelas levande musik. Buss går dagligen mellan hotellet och centrum i Makarska (mot avgift).

Pooler och klapperstensstrand
På hotellet finns två stora pooler och en separat, hjärtformad barnpool. Barnpoolen och en av de stora poolerna är uppvärmda till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder.

Gratis solstolar, parasoller och handduksservice. Poolbar. Utanför hotellet sträcker sig en smal klapperstensstrand med gratis solstolar och parasoller för hotellets gäster. Solstolarna står på en del av stranden som är något upphöjd från vattenytan, för att komma i vattnet måste man ta sig ner för några stenar. På stranden nedanför hotellet ligger cocktailbaren Buba Beach Bar med solstolar och parasoller mot avgift. I högsäsong är baren en populär samlingsplats även för lokalbor och andra besökare. Aqua Center som arrangerar olika vattensporter mot avgift på stranden. 

Vällagad och hälsosam mat
På Romana Beach Resort serveras varierade och hälsosamt komponerade maträtter på restaurangen och för barnen finns en egen specialkomponerad meny. Ett par kvällar i veckan bjuds det på lättare underhållning efter middagen. På kaffe- och juicebaren Mondo Coffee kan du köpa gott kaffe, nypressade juicer och lokala bakverk. Här kan du läsa mer om mat och dryck på hotellet. 

Barnvänligt på Romana Beach Resort
För barnen finns ett brett aktivitetsprogram med barnklubb och simskola med skandinavisktalande personal och simlärare. Det finns också en liten lekplats på hotellet. Läs mer om Club Polly & Mino och Swim School by Apollo.

Kloka och busiga Polly & Mino är barnens favoriter som dyker upp lite varstans på hotellet. Du kan också överraska barnen genom att boka ett besök på rummet av våra charmiga vänner! Här kan du läsa mer om Polly & Mino.

Gratis gruppträning och gym
Romana Beach Resort erbjuder gratis gym och fyra gratis träningspass om dagen, som leds av skandinavisktalande instruktörer. Gåstavar finns att låna mot deposition på servicekontoret. Det går också att hyra cykel- och löpvagnar. Löparbanor och cykelslingor. Intill hotellet finns en tennisklubb med 12 grusbanor mot avgift. På hotellet finns ett spa med olika behandlingar som massage, manikyr och pedikyr mot avgift. På spaanläggningen finns också ett saltrum, jacuzzi och bastu. Läs mer om sport och träning på Romana Beach Resort.

Här kan du läsa mer om alla våra Apollo Family Resorts.

Måltider

Inga. Frukostbuffé eller halvpension mot tillägg. Vid halvpension finns ett buffébord med kallskuret att plocka från, huvudrätten väljs från en fast à la carte-meny med fyra olika rätter varje dag. När vuxna köper till måltider äter barnen för endast en krona.

Säsongsinformation

Sommaren 2016 är tvårumslägenheterna med privat pool och trerumslägenheterna för minst två personer. Då kan du också boka tvårumslägenheter med delad pool.

Apollo Mondo Family Resorts
Apollo Mondo Family Resorts
 • Barnklubb och simskola
 • Gruppträning och gym ingår
 • Mondo Food & Beverage
 • Gratis wifi

Förboka blöjor och barnmat – få 10 % rabatt 

Mindre packning – mer semester. Läs allt om vårt unika samarbete med Kit4Kids.

                             

Frisk & Stark Familj – gratis gästpass 2–8 oktober 

Missa inte chansen att spendera lite extra kvalitetstid med familjen under semestern! Den 2–8 oktober kan hela familjen umgås, koppla av och träna tillsammans på Romana Beach Resort. Läs mer om Frisk & Stark Familj.

Direkttransfer till och från hotellet

När du bokar transfer till Romana Beach Resort har du alltid direkttransfer, det vill säga transferbussen stannar först vid Romana Beach Resort och vid avresa är hotellet sista stopp före flygplatsen. Transfern bokas i samband med att du beställer din resa på apollo.se eller ring oss på 0771-37 37 37. Har du redan bokat en resa kan du lägga till transfer via Min bokning.

Boka vårt barnpaket

För en smidigare resa kan du förboka vårt barnpaket med sulky, barnstol och spjäl-/resesäng i samband med att du beställer resan. Du kan också lägga till barnpaketet efteråt genom att logga in på Min bokning. Vill du endast boka sulky, barnstol eller barnsäng går det också bra.