• 1 / 15

 • 1 / 15

 • 1 / 15

 • 1 / 15

 • 1 / 15

 • 1 / 15

  Hotell Kipriotis Maris på Kos

 • 1 / 15

 • 1 / 15

 • 1 / 15

 • 1 / 15

 • 1 / 15

  Lopesan Baobab Resort på Gran Canaria

 • Radisson Blu Resort Fujairah

  1 / 15

  Radisson Blu Resort Fujairah

 • 1 / 15

  Mythos Beach i Afandou på Rhodos

 • 1 / 15

 • 1 / 15

  Hotell Kaya Side i Turkiet

Apollo Mondo Family Resorts

Välkommen till Apollo Mondo Family Resorts – våra bästa familjehotell med extra allt! Här finns barnklubb, simskola och massor av sport och träning för hela familjen. Efteråt väntar en god och hälsosam middag – och barnen har självklart en egen buffé att plocka ur. På Mondo Coffee kan du unna dig det lilla extra, som utvalt baristakaffe och nypressade juicer i en avkopplande miljö. 

Hotell för hela familjen att älska

Våra Apollo Mondo Family Resorts har vuxit fram utifrån våra resenärers önskemål och har alltid en lokal förankring i landet du besöker. Hotellen ligger vackert, oftast på eller nära stranden och erbjuder gratis wifi. Det här är hotell för hela familjen att älska!

Apollo Mondo Family Resorts:

Charterresor med Apollo Barnklubb och simskola

Charterresor med ApolloGruppträning och gym ingår

Charterresor med ApolloBarnsäng, barnstol och sulky

Charterresor med ApolloMondo Food & Beverage

Charterresor med ApolloGratis wifi

Se alla Apollo Mondo-hotell

Club Polly & Mino – Apollos egen barnklubb

Under sommaren har barnen busat för fullt på Club Polly & Mino – Apollos barnklubb med specialutbildad, skandinavisktalande personal. Här står så klart skojiga aktiviteter i centrum, men det finns också möjlighet att lära sig en massa nytt – som att hälsa på landets språk eller svänga till något ur det lokala köket. Titt som tätt kommer vår kramgoda vänner Polly & Mino på besök. Alla mellan 4 och 11 år är välkomna! Pris från 395:-/vecka.

"... Polly- och Minoklubben var ett roligt tillskott och barnen trivdes utmärkt ..."
Johanna, gäst på Mythos Beach

Trampoolin simskola

Simskola på hotellet

Våra prisvärda simskolor med utbildade simlärare från Trampoolin har blivit en stor succé. Efter en halvtimmes rolig och omväxlande träning i hotellpoolen har barnen hela dagen på sig att träna! Passa på i sommar och anmäl ditt barn till någon av simkurserna nedan eller boka privatundervisning utifrån just ditt barns behov. Från 495:-/vecka.

Läs mer och boka simskola

 


Workout with Apollo

Varva vila med motion

Vi har märkt att fler och fler vill träna på semestern. Därför har vi valt att lägga stort fokus på sport och träning på våra familjehotell. Och vi tror att upplevelsen blir ännu starkare om man kan varva passen med pooldopp och nyttig mat. Det är också ett bra tillfälle att röra på sig tillsammans! En vecka om året kan hela familjen delta gratis i våra populära gästpass: Sambafotboll och Frisk & Stark Familj.

Gruppträning för hela familjen

Varje dag erbjuder vi fyra olika träningspass utomhus. Träningen leds av erfarna och utbildade skandinavisktalande instruktörer och det finns alltid något pass för hela familjen. Reser du med barn under 11 år och vill vara med på vuxenpassen håller Club Polly & Mino öppet under samma tider som Workout with Apollo. Här kan du läsa mer om träningen på Apollo Mondo Family Resorts.


Mondo – gott och nyttigt!

Mondo Coffee – kaffe- och juicebar

Kaffe- och juicebaren Mondo Coffee är en plats för hela familjen att hänga på, kanske planera eftermiddagens utflykt och unna sig något smaskigt och ett sjusärdeles gott kaffe! Vi har låtit baristor från Johan & Nyström lära upp cafépersonalen i konsten att få till den perfekta latten. Här kan du läsa vår intervju med Johan Damgaard från Johan & Nyström.

Hälsosam mat

Tillsammans med mästerkocken Christoffer Magnusson-Domeij har vi utformat Mondo Food & Beverage – ett helt unikt koncept med betoning på god och hälsosam mat. Barnen har självklart en egen buffé att välja läckerbitar från. 


Det ska vara lätt att resa

Direkttransfer till hotellet

Som gäst på något av våra Apollo Mondo Family Resorts får du alltid direkttransfer till och från flygplatsen när du gör ett tillägg för transfer i bokningen. Det innebär att transferbussens alltid gör sitt första stopp vid ditt hotell, och vid avresa är det alltid sista stoppet före flygplatsen.

Mindre packning för barnfamiljen

Reser du med små barn? Slipp den extra resväskan med blöjor, barnmat, välling, gröt m.m. Köp istället allt hos vår samarbetspartner Kit4Kids.se så levereras varorna direkt till hotellet och väntar på dig när du anländer. Du kan också boka barnsäng, barnstol och sulky när du beställer resan, eller efteråt genom att gå in på Min bokning. (Gäller inte på Kaya Side.)


Filtrera listan

Klassificering

Avstånd till strand

eller mer

Avstånd till centrum

eller mer

Boendet ska ha/erbjuda

Sol & bad

Mat & dryck

Måltider

Rum/lägenhet

Hälsa

Övrigt

Rekommenderade hotell

Typ av boende

Pris

eller mer