Erbjudande för medlemmar i Wedme

Erbjudanden för dig som medlem i Wedme

Upptäck världen med Apollo! För dig som är medlem i Wedme erbjuder vi exklusiva rabatter på charterresor till härliga destinationer. Våra aktuella erbjudanden hittar du här nedan. Boka en resa idag och börja längta!

Vill ni gifta er utomlands och är ett sällskap på minst 10 personer kan ni kontakta våra gruppresekonsulter för hjälp med att planera och boka resan.
 


Aktuella erbjudanden

800 kr rabatt per bokning

Soligt, varmt och lyxigt. Så vill vi svenskar ha det när vi åker på bröllopsresa. Och självklart romantiskt. Hos Apollo får du som är medlem i Wedme alltid 800 kr rabatt per bokning på alla charterresor. Välj bland hela vårt utbud av härliga resmål som GreklandKanarieöarnaFörenade ArabemiratenThailand och många fler!

Avreseperiod: Året runt
Bokningsperiod: Senast 30 dagar före avresan
Kampanjkod: Wedme

Villkor: Rabatten gäller när du bokar en ny charterresa med flyg och utvalda hotell i kombination på apollo.se med aktuell kampanjkod minst 30 dagar innan avresan. Gäller ej på träningsresor eller gruppresor. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.
 

Boka din resa här


Boka din resa här

 Kom ihåg kampanjkoden!

Så här bokar du med rabatten:
Välj önskat hotell med avresa inom bokningsperioden. Skriv in kampanjkoden i steg 3 i bokningsflödet.
Om du behöver hjälp med din bokning, vänligen maila [email protected] eller ring 0771-373737 så hjälper Apollos kundservice dig.