Viktig information för dig som ska resa i sommar

UD har idag 26/8 klockan 11.20 gått ut med en förlängd avrådan för icke- nödvändiga resor till alla länder utanför EU till och med 15 november 2020. Det innebär att alla våra resor utanför EU till och med 15 november ställs in. Alla kunder som är bokade på resor som påverkas av detta kommer att få sin resa avbokad automatiskt få pengarna tillbaka.​

Letar du en sista minuten-resa? Givet rådande Corona-situation kan vi inte sälja resor närmre inpå avresa än 30 timmar och 72 timmar till Grekland och Kroatien. Därför försvinner resor från vår sajt 30-72 timmar innan avresa. Det innebär inte att din resa inte finns kvar. Loggar du in på "Min resa" ser du att bokningen ligger kvar där.

Viktigt!

Fortsatta resor till Grekland 2020.  

Information till dig som har en resa bokad till Grekland under sensommaren och hösten 2020:

Just nu håller vi på att se över vårt flygprogram för sensommaren och höstens flygningar och vissa avgångar kan komma att ställas in på grund av låg efterfrågan. Om du är bokad på en av dessa resor så kommer du att bli kontaktad av oss via mail och få din resa avbokad med pengarna tillbaka. Självklart har du möjlighet att boka en ny resa till en av de destinationer som vi fortsatt flyger till.

Observera att PLF-formuläret är ett krav för personer bosatta i Sverige som reser till Grekland, oavsett varifrån flyget går.

Var även uppmärksam på de krav på inresehandlingar som krävs för dig som reser till Grekland, Kroatien, Spanien eller Cypern.
Läs mer under "Inreseformulär". 

 

Här kan du läsa mer om vad som gäller för din resa

Vilka villkor gäller för resor längre fram?

Information kring reseavrådan

Återbetalningar av inställda resor


Som resenär är det viktigt att vara påläst och hålla sig uppdaterad både före, under och efter sin resa.

Här finns flera användbara länkar:


 

Lägesrapport från Customer Service

Det här drömmer vi på Apollo om just nu