Kundomdömen om Liberty Central Saigon Point

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

3085 omdömen
Utmärkt
 
2078
Väldigt bra
 
825
Bra
 
143
Mindre bra
 
23
Underkänt
 
16

5 senaste omdömen

2020-02-11

av A2714TPj_rgens Njurunda, Sverige

Mysigt och centralt

Ett mycket fräscht hotell i centrala Saigon nära till sevärdheter och mysiga restauranger i bakgatorna där Vietameser äter Vi bor här för 4 gången och dom 2 senaste gångerna har vi uppgraderat till våning 15 och 16 med egen frukost i Bizzcorner med hög servicegrad och lugnt i matsalen Hit kommer vi igen

 
2018-10-31

av Ferm65 Karlstad, Sverige

Best hotel in Ho Chi Minh City!

Jättefint hotell! Rummen var rena och fina med lyxig känsla och personalen var mycket trevliga och hjälpsamma! Fin utsikt från poolen på taket. Frukosten var underbar! Om man besöker HCMC så är det här man ska bo! Jag har rekommenderat detta hotell till mina vänner som gillar att resa runt i världen. Se bara upp för trafiken när ni lämnar hotellet. Trafiken i HCMC är hemsk! Men det är knappast hotellets fel. I receptionen kan man boka stadsrundturer för turister. Gör det, så slipper ni riskera livhanken när ni ska försöka korsa en gata. Buffalo Tours rekommenderas!

 
2018-05-27

av 90gitc Nynashamn, Sverige

Jättefint centralt hotell

Bra hotell nära allt! Restauranger, shoppingcenter o med spa o pool på taket! Fin frukost o fina rum! Ta dig till Saigons två stora shoppinggatorna till fots! Bra personal! När du är här bör du även ta en tur till Phu quoc med Vietnam airlines. Bara 50 min flyg dit!

 
2018-03-29

av louisenagel Göteborg, Sverige

Fräscht och fint centralt hotell

Vi är över lag nöjda med hotellet centralt läge fint rum med jättesköna sängar härlig frukostbuffé som hade allt. Den enda besvikelsen var att poolen var stängd på pgr av städning lite trist med tanke på att vi valde detta hotell pgr av att vi älskar och sola och bada

 
2018-03-25

av JohanK647 Växjö, Sverige

Centralt läge

Väldigt fint hotell mitt i city ! Rent och fräscht ,väldigt hjälpsam och tillmötesgående personal ! Härlig skybar med pool och fin utsikt ! När till både moderna köpcentrum och traditionella marknader ! Gång avstånd till många sevärdheter ! Som helhet ett mycket bra hotell med ett bra läge ! Rekommenderas !