Resor till Phu Quoc

Phu Quoc är en tropisk paradisö i södra Vietnam, alldeles nära Kambodjas kust. Här finns vackra stränder med vit sand, turkosblått vatten och palmer som ger välbehövlig skugga.Fakta om Phu Quoc

Valuta

Dong (VND).

Stränder

Phu Quoc har fantastiska vita stränder, de flesta har solstolar och parasoller.

Mer fakta

Väder

jan 31°c
feb 31°c
mar 32°c
apr 32°c
maj 31°c
jun 30°c
jul 29°c
aug 30°c
sep 30°c
okt 31°c
nov 31°c
dec 31°c

Alla resmål Vietnam

Saigon

Det råder en speciell stämning i Saigon. Här möter gammalt nytt i en mix av kultur, historia, lyx och modernitet. Upplev staden som aldrig står still där du blir en del av myllret och snart finner dig själv med att springa över vägen med lokalbefolkningen och pruta på ett fynd på marknaderna. Till Saigon paketerar du din resa själv!

Da Nang

Längtar du efter ett äventyr i Asien och vill upptäcka en hemlig pärla? Res till Da Nang i Vietnam! Da Nang har seglat upp som populärt resmål på senare år och växer i rekordfart. Med billiga priser, värme året runt och grymma surf, sol- och badmöjligheter gör du bäst i att resa till Da Nang innan alla andra upptäcker det. Boka en resa till Da Nang i Vietnam med Apollo, och bestäm själv hur länge du vill vara borta.

Phan Thiet

Till Phan Thiet åker du om du föredrar lugna dagar på stranden och utflykter i vackra omgivningar. Här njuter du av sol och bad i hotellets pool eller vid den vackra Mui Ne-stranden. Strax utanför staden ligger också en av landets bästa golfbanor.