Kundomdömen om Bamboo Village Resort

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

3529 omdömen
Utmärkt
 
3144
Väldigt bra
 
314
Bra
 
43
Mindre bra
 
11
Underkänt
 
17

5 senaste omdömen

2023-04-19

av 398bengts

Härligt ställe

Lummigt och grönt. Lugnt och fint boende. Vi bodde bara en natt men hade gärna stannat ytterligare ett par dar. Nära Mekongfloden som lockar till båtturer och utflykter till närliggande byar och lokalbefolkningen.

 
2020-02-21

av 433_sat Lerum, Sverige

Paradisisk resort

Fantastisk resort med underbart lummiga omgivningar. Som att bo mitt i en välskött, botanisk trädgård. Mjukt böljande gångar tar dig genom området till sköna pooler och till den långa sandstranden med gott om solsängar. Det är en fin spa-miljö vars lugn sprider sig över hela området. Bar och restaurang med utsikt över det oändliga havet. Rekommenderas varmt.

 
2019-12-28

av 613theresed

Bästa hotellet vi bott på!

Underbar personal, rena och fina bungalows och en fantastisk fin trädgård! Läget var perfekt eftersom hotellet låg precis på stranden. Dock inget för småbarnsfamiljer eftersom det var höga vågor i havet. Men vi hade med en 9-åring som hade det jättekul med att, med pappas hjälp, hoppa i vågorna. Perfekt för kite-surfarna.

 
2019-12-19

av julia-elin

Fantastiskt hotell!

Nyligen hemkommen efter två helt fantastiska veckor på detta hotell! Servicen på hotellet är i topp med supertrevlig och hjälpsam personal. Det finns ett jättemysigt spa på hotellet med mycket kunnig personal. Hotellrummet som vi bodde i var väldigt fräscht, lagom stort och den dagliga städningen på rummet var verkligen ordentlig. Frukosten var supergod med massa olika alternativ från olika delar av världen. Hotellträdgården är helt magisk och det märks verkligen att mycket omsorg läggs ner på denna. Hotellet ligger även i direkt anslutning till stranden och det finns gott om solsängar vilket gör att man slipper vara uppe tidigt för att boka solstolar. Det finns därutöver två pooler på hotellet som man kan använda när det blåser upp på stranden på eftermiddagen. Det enda negativa med hotellet är att hotellrestaurangens á la carte är relativt dyr jämfört med restaurangerna utanför hotellet, ibland upp till dubbelt så dyr beroende på maträtt. Oavsett är vi så fantastiskt nöjda med detta hotellet och kommer verkligen bo här igen om vi bestämmer oss för att åka tillbaka till Phan Thiet i framtiden!

 
2019-12-11

av J0sefineE Umeå, Sverige

Jättebra hotell!

Rummen och bungalowens omringas med träd, blommor och dammar vilket skapar en mysig miljö. Hotellets läge är toppen då det ligger precis vid stranden och har en huvudgata med restauranger och butiker på baksidan. Det finns två pooler, samt solstolar på stranden. Vi hade spa-paketet vilket innebar att vi fick 1 timmes behandling per person/per dag. Vi testade helkroppsmassage och pedikyr, vilket var jättebra! Utvalda dagar fanns det yoga att gå på morgon och kväll. Finns även gym, pingis och biljard. Varje lördag anordnar hotellet en grillfest med buffé och uppträdanden. Detta kostade ca 650.000 och var så värt! Det började med 1 h fri bar, och sedan 20% på all dryck under kvällen. Dans och sång, samt dansgolv under kvällen. Rekommenderas verkligen! Servicen är utmärkt på hotellet och de hjälper gärna till att anordna resor. Maten och frukosten är toppen och till bra priser! Rummen är okej, men sängarna väldigt hårda och ac:n går inte att reglera som man vill. Men rekommenderar verkligen detta hotell!