Resor till Da Nang

  • Dold pärla i Asien
  • Billigt, härligt och genuint
  • Långa, breda sandstränder

Längtar du efter ett äventyr i Asien och vill upptäcka en hemlig pärla? Res till Da Nang i Vietnam! Da Nang har seglat upp som populärt resmål på senare år och växer i rekordfart. Med billiga priser, värme året runt och grymma surf, sol- och badmöjligheter gör du bäst i att resa till Da Nang innan alla andra upptäcker det. Boka en resa till Da Nang i Vietnam med Apollo, och bestäm själv hur länge du vill vara borta.Fakta om Da Nang

Tidsskillnad

Svensk tid +6 timmar.

Valuta

Vietnamesiska dong (VND).

Mer fakta

Väder

jan 23°c
feb 25°c
mar 27°c
apr 29°c
maj 31°c
jun 32°c
jul 32°c
aug 31°c
sep 30°c
okt 27°c
nov 26°c
dec 23°c

Alla resmål Vietnam

Saigon

Det råder en speciell stämning i Saigon. Här möter gammalt nytt i en mix av kultur, historia, lyx och modernitet. Upplev staden som aldrig står still där du blir en del av myllret och snart finner dig själv med att springa över vägen med lokalbefolkningen och pruta på ett fynd på marknaderna. Till Saigon paketerar du din resa själv!

Phan Thiet

Till Phan Thiet åker du om du föredrar lugna dagar på stranden och utflykter i vackra omgivningar. Här njuter du av sol och bad i hotellets pool eller vid den vackra Mui Ne-stranden. Strax utanför staden ligger också en av landets bästa golfbanor.

Phu Quoc

Phu Quoc är en tropisk paradisö i södra Vietnam, alldeles nära Kambodjas kust. Här finns vackra stränder med vit sand, turkosblått vatten och palmer som ger välbehövlig skugga.