Resor till Orlando

  • Hit reser du på egen hand

Orlando är utan tvekan en av de mest lekfulla platserna i USA. I alla fall om man gillar adrenalinkickar och temaparker. Här finns några av de största nöjes-och temaparkerna i världen och både små och vuxna resenärer kommer garanterat att ha roligt här. Boka en resa till Orlando med Apollo.Fakta om Orlando

Tidsskillnad

Svensk tid -6 timmar.

Valuta

Amerikansk dollar (USD).

Mer fakta

Väder

jan 20°c
feb 22°c
mar 24°c
apr 27°c
maj 29°c
jun 30°c
jul 31°c
aug 31°c
sep 30°c
okt 28°c
nov 24°c
dec 21°c

Alla orter Florida

Fort Lauderdale

Från Fort Lauderdale avgår några av världens största kryssningsfartyg. Passa på att utnyttja ett par dagar i staden innan du åker vidare, till sjöss eller vidare på vägarna. Fort Lauderdale påminner om ett mindre Miami, lockar med över tio kilometer kuststräcka och sandstrand, tjusiga kanaler och härlig natur. I en av Floridas härligaste städer väntar ett härligt restaurang- och klubbliv och shopping, shopping, shopping!

Miami

En resa till Miami erbjuder allt du behöver för en lyckad semester. En storstad med palmkantade gator, pudervita stränder, shopping, restauranger och nöjen i överflöd. Pensionärer, barnfamiljer, par - alla lockas hit av olika skäl. Klimatet är härligt då det är varmt i både luft och vatten året om.