Hotell i Berlin, boka på Apollo.se

Hotell i Berlin

Letar du efter boende i Berlin till din resa? Sök bland vårt breda utbud av hotell i Berlin - alla med minst 3 stjärnor. Nedanför har vi listat några av våra favoritområden i Berlin - fundera på vilket som passar dig bäst och sök efter hotell i sökboxen.

Vilket område i Berlin passar dig?

Apollo erbjuder ett brett utbud av prisvärda hotell i Berlin. Här kan du hitta hotell i populära stadsdelar som centrala Mitte, välmående Charlottenburg, bohemiska Kreuzberg och hippa Prenzlauer Berg.

Mitte och Charlottenburg

Mitte och Charlottenburg är de två områdena som flest väljer att bo i, och här finns även våra populäraste hotell. Mitte är stadens historiska centrum. Här finns många av stadens främsta sevärdheter, utmärkt shopping och ett hett nattliv. Innan murens fall utgjorde hotelltäta Charlottenburg centrum i Västberlin. I Charlottenburg har man nära till shoppingen och folklivet på Kurfürstendamm.

Kulturella Kreuzberg

Du som gärna har nära till konstgallerier, street food och gröna områden på semestern kommer trivas bra i Kreuzberg. Här kan du shoppa vintage till kilopris, njuta av en biergarten eller barhoppa. 

Prenzlauer Berg

Prenzlauer Berg har de senaste åren trendat, och anses idag vara en av Berlins mest hippaste stadsdelar. Fylld med snygg gatukonst, marknader och knasiga butiker är det ett härligt område att bo i.