Deluxerum

Deluxerum belägna i huvudbyggnaden, med laminat- eller parkettgolv. Kaffe- och tefaciliteter. Alla rum har tv med satellitkanaler med musikkanaler och hårtork. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering (centralstyrd). Badrock och badtofflor. Gratis minibar som fylls på dagligen med läsk och vatten. Dusch och wc. Balkong, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 27 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer

Dubbelrum

Dubbelrum belägna i sidobyggnaden med 3 våningar. Kaffe- och tefaciliteter. Alla rum har tv med satellitkanaler med musikkanaler och hårtork. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Minibaren är gratis och fylls på dagligen med läsk och vatten. Badkar och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 27 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer

Dubbelrum med poolaccess

Dubbelrum med poolaccess, belägna i markplan på sidobyggnaden med 2 våningar. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Alla rum har tv med satellitkanaler med musikkanaler och hårtork. Minibaren är gratis och fylls på dagligen med läsk och vatten. Bad och wc. Markterrass i anslutning till poolen. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 34 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer

Familjerum med 2 ord. bäddar

Familjerum belägna i sidobyggnaderna med 3 våningar har två sovrum och ett badrum. Alla rum har mindre dubbelsäng och extrabäddar i bäddsoffor. Kaffe- och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler med musikkanaler och hårtork. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Minibaren är gratis och fylls på dagligen med läsk och vatten. Badkar och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 42 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Större dubbelrum

Större dubbelrum, belägna i sidobyggnaden med 2 våningar. Kaffe- och tefaciliteter. Alla rum har tv med satellitkanaler med musikkanaler och hårtork. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Minibaren är gratis och fylls på dagligen med läsk och vatten. Badkar och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 36 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer