Özlem Garden

Hotell Özlem Garden sträcker sig nästan hela vägen ner till havet och strandpromenaden i Side. Vid stranden ligger hotellets restaurang, och längs grönskande gångar ligger de låga byggnaderna som hyser bekväma dubbelrum – som gjort för en avkopplande semester.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer. Kampanjrum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

10 av 10
baserat på 2 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 83 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 1,3 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

I grönskande omgivningar vid stranden ca 20 minuters promenad från det antika Side ligger hotell Özlem Garden. I trädgården ligger låga bungalower med dubbelrum. Här är lugnt och stilla, som gjort för en avkopplande semester.

Fint litet poolområde med en pool med barnsektion. Gratis solstolar och parasoller. Poolbar.

Restaurangen Ana dukar upp sin buffé till frukost, lunch och middag. Gratis wifi vid poolen och på restaurangen. Turkiskt bad på hotellet med massage och peelingbehandling mot avgift. Bordtennis är gratis, men kräver en deposition för racketar och bollar.

Avståndet till stranden varierar beroende på vad på området du bor.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

  • Frukostbuffé, kl. 7.30-10.00.
  • Lunchbuffé, kl. 12.30-14.00.
  • Eftermiddagsfika och glass, kl. 15.00-16.00.
  • Middagsbuffé, kl. 19.00-21.00.
  • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-24.00.
  • Minibar i rummet med gratis vatten.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.

Alla hotell, Side

Nar Apart

Nar Apart är ett välskött och omtyckt lägenhetshotell i Side, där personalen månar om sina gäster. Vid hotellets poolområde finns både separat barnpool och en pool/-snackbar. Passa på att beställa in något lätt att äta eller dricka och stanna kvar vid det sköna poolområdet.

Can Garden Beach

Vid den vackra sandstranden i Side hittar du mysiga Can Garden Beach. Hotellet är beläget i Sides arkeologiska område och i den grönskande trädgården hittar du flera små efterlämningar från svunna tider. Vid det stora poolområdet finns en pool med vattenrutschkanor och du bor bekvämt med All Inclusive.

Melas Holiday Village

Melas Holiday Village är ett bekvämt familjehotell som består av flera mindre byggnader belägna i en stor grönskande trädgård, direkt vid den egna sandstranden. I All Inclusive ingår, förutom mat och dryck, även minigolf, tennis, biljard och aerobics. För de yngre finns en vattenpark med fyra fartfyllda vattenrutschkanor!

Melas Resort

Det fräscha hotellet Melas Resort tronar mitt på den härliga sandstranden i Side. Här finns mycket att göra för både vuxna och barn – minigolf, tennis, squash och biljard är bara några av alla aktiviteter som tillsammans med förfriskningar och god mat ingår i All Inclusive.

Sunflower

Sunflower är ett mindre hotell som ligger precis intill den barnvänliga västra stranden i Side. Lunchen avnjuts bäst på den trevliga strandrestaurangen. Skulle du tröttna på att ligga i solen finns det gott om vattenaktiviteter du kan ägna dig åt. På eftermiddagen kan det vara skönt att bara slappa vid poolen.

Nar Pension

Nar Pension är ett hemtrevligt litet hotell som drivs av en turkisk familj. Här bor du i hjärtat av gamla Side med närhet till både restauranger, barer och antika sevärdheter. Hotellet passar med andra ord dig som vill ha nära till allt, och samtidigt bo mysigt med en lokal känsla.