Kombinationsresor i Turkiet

En kombinationsresa är det bästa sättet för att få ut mer av din semester. Se mer av Turkiet och upplev flera resmål och hotell för att få ut det bästa av två världar. I Turkiet kan du kombinera 7 dagar i Alanya med 7 dagar i antingen Side, eller 7 dagar i antingen Alanya eller Side med skärgårdskryss Kemer. Du väljer själv var du vill starta din kombinationsresa!

Detta ingår

  • Flyg tur & retur
  • Hotellvistelse
  • Transfer till och från flygplatsen samt mellan orterna
  • Måltider enligt vad som anges på respektive hotell

Just nu går det tyvärr inte att boka denna kombinationsresa.


 

 

Alanya + Side

Kombinera en resa till Turkiet med orterna Alanya och Side. Då spenderar du sju härliga dagar i populära Alanya och njuter av långa stränder, bra shopping och ett pulserande uteliv, samt sju dagar i charmiga Side med där det vimlar av kulturella ruiner och sevärdheter. Du väljer själv om du vill starta din kombinationsresa i Alanya eller Side.

Läs mer om Alanya

Läs mer om Side

 

 

Alanya eller Side + Skärgårdskryss Kemer

Kombinera en resa till Alanya eller Side med skärgårdskryss Kemer! Då kombinerar du sju dagar med sol och bad på fastlandet med sju dagars upptäcktsfärd i den turkiska skärgården. Du väljer själv om du vill starta kombinationsresan i Alanya eller Side, eller om en skärgårdskryssning är den perfekta början på semestern.

Läs mer om Alanya

Läs mer om Side

Läs mer om skärgårdskryss Kemer