Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 79 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


1 av 10

+
poolen
-
Smutsigt

Bekräftad gäst: 2022-09-19


9 av 10

+
Enkelt. Perfekt läge
-

Bekräftad gäst: 2022-09-12


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-08-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

65 omdömen
Utmärkt
 
24
Väldigt bra
 
32
Bra
 
6
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2022-07-28

av V7541STlindap Sverige

Missnöjd

* dyr aircondition, betalade 1800 lira för två veckor för EN ac i sovrummet, där efter tillkom ytterligare 700 lira för ac i vardagsrummet. * Lyhört, hör grannar både ovanifrån samt vägg-i-vägg. * ingen handtvål * ofräscha handdukar som det var stora hål i * städning okej

 
2019-10-19

av sivelve Orbyhus, Sverige

Trivsamt hotell

Andra gången vi bor på Sailor, lagom stort och nära till det mesta. Bra mat om än det tog ganska lång tid innan den serverades. Ett extra plus till vår städerska en jätterar tjej och som såg till att det fanns ordentligt med toalettpapper vilket tyvärr ofta snålas med

 
2019-10-01

av Peterknutsson

Peterknutsson

Ett mycket trevligt lägenhetshotell. Personalen är väldigt trevligt och sängarna är i bra kvalitet. Det finns pool som jag själv inte har utnyttjat men det är trevligt att den finns. Hotellet ligger på ett bra avstånd från stranden med trevliga restauranger i närheten. Jag kommer att bo på Sailor nästa gång jag åker till Turkiet

 
2018-08-12

av 922jennye Borås, Sverige

Bra läge, trevlig personal

Vi var två veckor på Sailor apart och stortrivdes. Lägenheten var stor med gott om utrymme. Ca 5 minuters promenad till Kleopatra Beach. Till staden tar det ca 20 min att gå, taxi finns annars utanför om man inte orkar. Det finns både några större affärer och mini-marker runt hotellet. Även inne i hotellet finns lite varor att köpa.Pool finns på hotellet och det finns både platser med skugga och sol. Hotellet har en restaurang så du kan antingen beställa maten och dryck till din solstol eller slå dig ner på restaurangen. Dom städade rummet 6 dagar i veckan, den 7:e byter dom bara soppåsar. Det kostar 240 TL i veckan för Ac. Personalen är väldigt hjälpsam. Återvänder gärna!

 
2018-05-15

av Sören J Karlstad, Sverige

Sören

Ett fräscht lägenhetshotell i centrala Alanya. Det ligger med gångavstånd till den populära Kleopatrastranden. Det är också nära till shoppingdistriktet och nöjesdistriktet. Det finns en livsmedelsbutik runt hörnet. Lägenheterna är stora och ljusa. Stort kombinerat kök och vardagsrum. Trevlig och hjälpsam personal i receptionen. Bra wi-fi .