Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

510 omdömen
Utmärkt
 
244
Väldigt bra
 
179
Bra
 
59
Mindre bra
 
16
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2021-11-18

av mariacI5298LP Göteborg, Sverige

Fru

Jag är en återkommande gäst, åker hit flera gånger/år i flera år nu.Jag upplever alltid bra service från stunden jag checkar in. Personalen är väldigt trevlig och måna om mig som gäst och jag känner mig alltid välkommen. Riviera känns som hemma för mig. Hotellet är väldigt välskött,rummen fint inredda. Städningen är utan anmärkningar, väldigt rent och fint. Nu under pandemin har jag kännt mig väldigt trygg. Dom har hållit sig till rekommendationer och restriktioner som att hålla avstånd maten i buffén hur man sitter i restaurangen och baren etc. Personalen bär alltid munskydd och handskar,det finns även till gästerna i restaurangen. Det är ett måste där.men bara där. Hotellet håller väldigt god standard vad gäller allt. Jag har inte upplevt att hotellet har påverkats negativt pga pandemin. Dom håller lika hög standard som alltid. Hotellet är centralt men i den lugnare delen av Alanya och nära till stranden. Vi ses till våren

 
2021-07-02

av Lovelyholyday

Riviera hotel, för den perfekta semestern!

Mycket fint och professionellt skött hotell. Vänlig och serviceinriktad personal med goda språkkunskaper. Delikat mat, ofta lokalt producerad. Rent och snyggt. Perfekt läge, stranden, sevärdheter och shopping överallt! Väldigt bra för barnfamiljer.

 
2018-09-02

av O7939BWchristinaf

Prisvärt hotell!

Ett lugnt hotell nära stranden. Bra frukost med mycket att välja på men lite tråkigt inredd restaurang. Städningen av rummen är toppen, sängarna likaså (fast madrass)! Lugnt o skönt, inget stökigt hotell. Andra gången vi bor där, återkommer troligtvis nästa år.

 
2018-07-17

av Resort789828

Bra hotell

Detta hotell är fantastisk med bra service så länge du är trevlig och inte ställer ti) med problem. Jätte god mat och smaskiga efterrätter däremot så fanns det bara en negativ sak och det var att det serveras ingen lunch utan bara frukost och middag annars var allt perfekt.

 
2017-10-03

av rebeccan637 Stockholm, Sverige

Super

Trevligt hotell med bra pooler och trevliga rum. Vi hade halvpension och det var super. Frukosten höjde verkligen vår vistelse, den e helt underbar. Fanns ngt för alla. Poolen var mysig och det fanns alltid plats eftersom man inte fick reservera platser med sin handduk. Det enda negativa var att det inte var servering vid poolen, förmodligen för att så många hade all inklusive. Vi gick på hamam och fick scrub och massage, det var toppen! Städningen på hotellet var bra och badrummet fräscht!