Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 67 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Bra service, personalen var trevlig och tillmötesgående.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-16


7 av 10

+
-
Sämre i matsalen än tidigare

Bekräftad gäst: 2022-09-19


7 av 10

+
Städning. Nära havet. Varierande och bra mat.
-
Hej, vi hade All inklusive men vi fick betala 2€ för ett glas färskpressad apelsinjuice. Baren Riviera vid havet är inte med i All inklusive. Otrevlig personal som knappt hälsar på gäster.

Bekräftad gäst: 2022-09-12


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-05


4 av 10

+
Läget
-
Inte så bra all inclusive. Riktigt dåligt utbud på dryck. Tråkig attityd på flera av personalen

Bekräftad gäst: 2022-09-05


2 av 10

+
Viss personal.
-
Det stod att det skulle finnas poolbar, den var aldrig öppen. Det skulle finnas drinkar men det som fanns var vodka och cola, gin och lemon, öl med cola… allt annat fick man betala extra för. Vi hade fått veta att vi kunde få handdukar mot deposition men väl på hotellet skulle vi betala för handdukarna. Vi skulle få ett rum med begränsad havsutsikt… vi kunde inte ens skymta havet även om vi hängde oss ut från balkongen. Personal som jobbade i snackbaren var inte så trevlig mot kvinnor.

Bekräftad gäst: 2022-08-29


4 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-08-29


6 av 10

+
Maten var ganska bra med stor variation.
-
Har hört att man får mycket för pengarna och det visades sig inte sant. Var i Kreta med Ving, betalar ca 7000kr rum/ frukost fick ett stort rum med egen solstolar på balkongen samt havsutsikt. Pool området var väldig begränsad här och avgränsar inte rök/ ikke rökare område.

Bekräftad gäst: 2022-08-13


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-06-27


10 av 10

+
Rent, fint, bra mat, fin personal som var mycket trevlig, underbart med två pooler, läget - nära både shopping och hav
-

Bekräftad gäst: 2022-06-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

520 omdömen
Utmärkt
 
250
Väldigt bra
 
180
Bra
 
61
Mindre bra
 
16
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2021-11-18

av mariacI5298LP Göteborg, Sverige

Fru

Jag är en återkommande gäst, åker hit flera gånger/år i flera år nu.Jag upplever alltid bra service från stunden jag checkar in. Personalen är väldigt trevlig och måna om mig som gäst och jag känner mig alltid välkommen. Riviera känns som hemma för mig. Hotellet är väldigt välskött,rummen fint inredda. Städningen är utan anmärkningar, väldigt rent och fint. Nu under pandemin har jag kännt mig väldigt trygg. Dom har hållit sig till rekommendationer och restriktioner som att hålla avstånd maten i buffén hur man sitter i restaurangen och baren etc. Personalen bär alltid munskydd och handskar,det finns även till gästerna i restaurangen. Det är ett måste där.men bara där. Hotellet håller väldigt god standard vad gäller allt. Jag har inte upplevt att hotellet har påverkats negativt pga pandemin. Dom håller lika hög standard som alltid. Hotellet är centralt men i den lugnare delen av Alanya och nära till stranden. Vi ses till våren

 
2021-07-02

av Lovelyholyday

Riviera hotel, för den perfekta semestern!

Mycket fint och professionellt skött hotell. Vänlig och serviceinriktad personal med goda språkkunskaper. Delikat mat, ofta lokalt producerad. Rent och snyggt. Perfekt läge, stranden, sevärdheter och shopping överallt! Väldigt bra för barnfamiljer.

 
2018-09-02

av O7939BWchristinaf Bastad, Sverige

Prisvärt hotell!

Ett lugnt hotell nära stranden. Bra frukost med mycket att välja på men lite tråkigt inredd restaurang. Städningen av rummen är toppen, sängarna likaså (fast madrass)! Lugnt o skönt, inget stökigt hotell. Andra gången vi bor där, återkommer troligtvis nästa år.

 
2018-07-17

av Resort789828

Bra hotell

Detta hotell är fantastisk med bra service så länge du är trevlig och inte ställer ti) med problem. Jätte god mat och smaskiga efterrätter däremot så fanns det bara en negativ sak och det var att det serveras ingen lunch utan bara frukost och middag annars var allt perfekt.

 
2017-10-03

av rebeccan637 Stockholm, Sverige

Super

Trevligt hotell med bra pooler och trevliga rum. Vi hade halvpension och det var super. Frukosten höjde verkligen vår vistelse, den e helt underbar. Fanns ngt för alla. Poolen var mysig och det fanns alltid plats eftersom man inte fick reservera platser med sin handduk. Det enda negativa var att det inte var servering vid poolen, förmodligen för att så många hade all inklusive. Vi gick på hamam och fick scrub och massage, det var toppen! Städningen på hotellet var bra och badrummet fräscht!