Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 4 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
9,3 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-18


8 av 10

+
-
Mer variation på middagsbufféen. Frukosten var mycket bättre än middag.

Bekräftad gäst: 2019-11-18


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

535 omdömen
Utmärkt
 
394
Väldigt bra
 
106
Bra
 
21
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2018-09-14

av Pioneer626462

Eden😊

Vilket paradis!Ett helt fantastiskt ställe, som har allt du önskar och lite till. Träningsanläggningen är sagolik: 2 swimmingpooler,2 olika bastur,jacuzzi, rena och fina omklädningsrum. Meditationscenter med olika nivåer på yoga och meditation etc... Tennisbanor, fotbollsplan, volleyboll, thaiboxning, 2 st stora gymavdelningar, samt flera avdelningar med olika dansövningar, ex:Zumba, och flera stretchnings övningar ,core. Restaurangen erbjuder en otroligt fräsch och hälsosam mat. Men!Det bästa av allt!Personalen!Coacherna! Helt otroligt professionella, hjälpsamma, och alltid en ödmjukhet. Man går därifrån med ett leende på läpparna:)och vill tillbaka nästa dag igen. BB Sverige

 
2018-01-26

av SannaM233

Träningssemester

Massor med träningsmöjligheter, god mat och trevlig personal. Trots att träningseliten är där, behöver man inte känna sig dum som vanlig motionär som vill ha en aktiv semester. Jag åker gärna tillbaka.

 
2017-01-18

av jandY9789SE Höllviken

Balans och harmoni

Jag och min fru har testat många träningsanläggningar. Thanyapura är absolut det bästa som finns i dagsläget. Fantastiska träningsmöjligheter, hälsosam mat kombinerat med möjligheter till meditation och yoga. Dessutom väldigt kompetenta massörer. Kroppen tränas och du mår riktigt bra i värmen. Rent och snyggt överallt. Det finns inget annat att göra än ett ge anläggningen högsta betyg!

 
2015-04-03

av Bromma59 Bromma, Sverige

Fin anläggning men tråkig buffe'

Fin och välskött anläggning med bra träningsmöjligheter. Jättefint rum vi bor i retreat delen en bit bort .Sports hotellet ligger mer centralt i anläggningen.Tyvärr är det nog lågsäsong nu för det är lite för lite folk man ser nästan bara personal.Vi bokade halvpension,dvs frukost och middag, men med facit på hand så räcker det med frukost för middagsbuffen är ganska tråkig och smaklös.Är inte så många pass att gå på heller. I jämförelse så är Playitas en trevligare anläggning.Ganska dyrt här oxå en flaska vin till maten 270:- och uppåt en burk öl 33cl 37:-.

 
2021-09-17

av markdeck Palo Alto, Kalifornien

Great facilities. Some issues

Want to be very fair. The breakfast and general food situation amazing. Quality and healthy. The front desk staff. Great. So helpful. The rooms are good. Clean. Had some AC issues. Would say 3.5 star room in general. The wellness nurtionist amazing. The dr and the blood test review amazing. The facilities. All of them. Amazing. Here is why I would rate perhaps Overall 3.5 stars. New ownership. Everyone is leaving. That nutritionist ? Left. Front desk staff ? Left. The wellness review great but then the cost monthly for supplements way too high. Facilities great but the classes are occupied by all local members and you simply feel they don’t want you there. Instructors are all just ok. I stayed two weeks. Definitely got a lot out of it. Hope this review helps