The Nai Harn Phuket

  • Fantastisk läge med havsutsikt
  • Fridfullt poolområde
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

The Nai Harn Phuket ligger på en sluttning med stranden precis nedanför. På detta moderna och lyxiga hotell har du havet som en ständig kuliss oavsett om du befinner dig vid poolen, på restaurangen eller i rummet. Hotellet är dessutom stolt medlem av ”The Leading hotels in the world” – vilket är en garanti på att hotellet håller hög klass och service.


Rumstyper

Deluxerum för 1-3 personer. Superiorrum för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 970 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell The Nai Harn Phuket är vackert beläget i fridfulla omgivningar. Här finns ett trivsamt poolområde med utsikt över stranden och havet. Pool med barnsektion och jacuzzi samt gratis solstolar och parasoller.

Hotellet har tre restauranger, på huvudrestaurangen Cosmo kan du välja både internationella och lokala rätter. Hansha Rooftop serverar sushi och i strandrestaurangen PRIME @ Rock Salt serveras grillade rätter med inslag från Mellanöstern, norra Afrika och Thailand. Det finns även möjlighet att beställa take away för att ta med på exempelvis båtutflykter. Då erbjuds en meny med enklare rätter som smörgåsar, pasta och kyckling. Och hotellets egen kryddträdgård levererar goda smaker till restaurangerna!

Gratis wifi på hela hotellet. Matlagningskurs mot avgift. Gym. Yoga. Gratis strandsporter som kajak, surfing, SUP (stand up paddle board) och snorkling. Gratis beachvolley. Spa med massage och flera olika behandlingar mot avgift. Souvenirbutik. Tvättservice mot avgift. Parkering.

Observera att hissen går upp till våning 6. Mellan våningarna 6-9 finns endast trappor. Många trappor och nivåskillnader inom hotellet.

Måltider

Frukostbuffé.
Halvpension eller helpension mot tillägg.
När vuxna köper till måltider äter barn 2-11 år gratis.

Bra att veta

Vid incheckning tar hotellet ut en deposition. Det går bra att betala kontant eller med kreditkort (3000 THB/rum och natt) totalt 10000 bath/rum för gäster som stannar 14 dagar. Observera att om kreditkort används kan det ta upp till 14 dagar innan depositionen återbetalas.

Alltid på våra exklusiva hotell

  • Klassificering minst 5
  • Hög kundnöjdhet
  • Spa med möjlighet till olika slags behandlingar och massage
  • Exklusivt poolområde

Alla hotell, Nai Harn Beach

Sunsuri Phuket

Hotell Sunsuri Phuket i Nai Harn har ett vackert poolområde med flera pooler. För att komma till den fina iNai Harn Beach, kan du antingen promenera eller åka med hotellets gratistransport. För extra semesterkänsla finns sköna spabehandlingar för de vuxna och barnklubb och spelrum för de yngre.