Kundomdömen om The Beach Boutique House

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 19 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
7,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Poolen
-
Dåligt städning på rummet,

Bekräftad gäst: 2022-02-19


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-01-22


8 av 10

+
Bra städat, rent o snyggt.
-

Bekräftad gäst: 2022-01-15


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-27


9 av 10

+
frukosten och bra rum.
-
Inget.

Bekräftad gäst: 2020-03-20


7 av 10

+
Frukosten , läget & Sängarna
-
Renovering av sliten pool , barens öppettider

Bekräftad gäst: 2020-03-20


10 av 10

+
Frukosten, servicen. Rummen.
-
Fler solstolar. Halkfri kanter vid poolkanten.

Bekräftad gäst: 2020-03-20


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-20


6 av 10

+
Personalen i baren och frukosten
-
Personalens service i receptionen var väldigt dålig och hade inget bra bemötande vid incheckning.

Bekräftad gäst: 2020-03-02


6 av 10

+
Frukost och service var 10/10.
-
Frukosten, mat och service från personal var fantastisk! Det är det enda positiva vi tar med oss från hotellet. Poolerna var ofräscha och slitna. Rummet var slitet och utsikten var tråkig(provisorisk ”metallstängsel”. Gymmet och lekrummet var under all kritik. Sammanfattningsvis, hotellets faciliteter behöver rustas upp och renoveras.

Bekräftad gäst: 2020-02-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

354 omdömen
Utmärkt
 
164
Väldigt bra
 
117
Bra
 
35
Mindre bra
 
17
Underkänt
 
21

5 senaste omdömen

2022-01-12

av Wanderer06107366198 Phuket, Thailand

Kaos

Två timmar att checka in, dåligt rum som vi fick bytt. Fick covid och måste stanna på rummet i 10 dagar, mycket dålig information under tiden. Tvungen att förlänga med 5 dagar och fick jättehögt pros från hotellet. Booking.com var billigare. Bo inte här.

 
2019-12-21

av Elena_Lind Göteborg, Sverige

En fantastisk frukost och skön säng

En stor hotell, med fantastisk frukostbuffé, trevlig personal och snabb wifi. Sängarna är mycket sköna. Nackdelen är att rummet är mycket lyhörda, mitt på natten kunde jag höra alla granne som pratade och gick i korridoren. Jag tycker att det var ganska lång till stranden (10 minuter) och det var för mycket folk där. I närheten finns det en marknad och många olika restauranger.

 
2018-01-19

av MaritP37

Toppen hotell

Kan varmt rekommendera detta hotell, rent fräscht bra frukost. Fanns inget att klaga på. Kan säga att detta var ett av de fräschaste hotell jag bott på i Thailand. Samt ett fint pool område. 50 meter till family mart. Gott om restauranger.

 
2018-01-11

av Thomas J Öjebyn, Sverige

Lite finare hotell

Ett bra hotell om man vill bo lite finare, hög standard. Sängen imponerade med sin storlek och komfort. Väldigt trevlig balkong. Wi-FI fungerar lite sådär, täckningen verkar bra men jag tror det beror på antalet inloggade användare. Lite lyhört från korridorerna och en del gäster kan inte vara tysta på natten då de kommer in. Frukosten är riklig och man kan äta ute vid poolen om man vill. Som vanligt i Thailand finns massage, restauranger, skräddare och ett flertal affärer i närområdet.

 
2017-12-29

av Hanswack Lidingö, Sverige

A nice place to stay at

skulle bara bo där 4 nätter, för att sen åka till Ko Lanta med avslutning i Patong. Men hotellet var så fint och bra så vi bestämde oss för att komma tillbaka hit efter Ko Lanta. Vi bokade familjerum som var jättefina och massor av pooler, frukostbuffen var jätte bra. Hotelet ligger i ett lugnt och centralt område med lagom avstånd till stranden, samt nära en matmarknad som man kan välja på massor av god thaimat på kvällen om man inte orkar ge sig ut och promenera