Kundomdömen om In On The Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 37 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Litet, direkt på stranden, rum på bottenplan utan trappor.
-
Underhåll av t ex badrum(ledningar mm), luftkonditionering, takfläkt. Dessa var tidvis ur funktion och läckage i rostiga rör i badrum. Vi har bott här tidigare och detta har inträffat även då.

Bekräftad gäst: 2020-03-29


10 av 10

+
Allt
-

Bekräftad gäst: 2020-03-21


8 av 10

+
Nära till stranden
-
Syd på rummet

Bekräftad gäst: 2020-03-21


8 av 10

+
Läget vid havet, Hotellägarens engagemang i gästerna
-
Lite varmare vatten när man duschade

Bekräftad gäst: 2020-03-16


8 av 10

+
Personalen och läget.
-
Uppfräschning

Bekräftad gäst: 2020-03-14


10 av 10

+
Lägger och service
-
Fräscha upp lite

Bekräftad gäst: 2020-03-13


10 av 10

+
Ett helt underbart hotell med super ägare och personal och läget är bara bäst åker dit varje år för den familjära stämningen
-
Ägaren gör så gott hon kan med renovering hon fixar allt omgående om det är något galet helt suveränt

Bekräftad gäst: 2020-03-13


10 av 10

+
Allt och att läget var kanon slippa att gå över en stor väg till stranden.
-
inget

Bekräftad gäst: 2020-03-09


8 av 10

+
Personalen var fantastisk och bjöd på sig själva. Poolpartyt där de bjöd på mat var en positiv överraskning.
-
Rummen är lite slitna.

Bekräftad gäst: 2020-02-29


10 av 10

+
Läget och personalen
-
lite mer löpande underhåll

Bekräftad gäst: 2020-02-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

153 omdömen
Utmärkt
 
74
Väldigt bra
 
50
Bra
 
19
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2020-03-21

Inlägg av Swedentv Hurghada, Egypten

Bra läge något slitet

Hotellet är beläget i anslutning till stranden. Det är något slitet. Personalen är trevlig och proffsig. Med tucktuck kan man lätt ta sig till samtliga sevärdheter och ständer på Phuket. Vi har bott på flera hotell i Karon och jag måste säga att det här hotellet ligger bäst till.

 
2020-01-16

Inlägg av Maria S

Läget, lugnet och den trevliga atmosfären

Vi bokade charter med Apollo och hamnade på denna lilla pärla till hotell. Lite åldrigt o slitet på sina ställen men läget och lugnet gjorde det till ett toppenställe. Många långtidsboende vid poolen men vi valde närheten till solstolar vid karon stranden. Phanee resturant är en fantastisk resturang i närheten. Allt hon lagar smakar underbart. Rekommenderar detta hotell varmt om du inte behöver lyx men något rent och trivsamt .

 
2019-12-23

Inlägg av maddelinus Västerås, Sverige

En stor besvikelse!

Kom till hotellet och fick då veta att vi skulle få ett rum utan balkong eller terrass och vänta till två dagar senare för att få det vi bokat.Rummet var som ett råttbo ovanför restaurangen och hade mycket kackerlackor på natten som sprang omkring. Vi ringde Apollo och de ringde hotellet. Vi fick genast ett nytt rum med balkong men märkte snart att vi inte hade vatten i kranen på toaletten och klagade på det.När vi sedan tvättade oss i duschen började det spruta vatten från rören nedanför handfatet. Vi fick säga till ytterligare en gång och när det var ordnat märkte vi att det var stopp i toaletten och de ordnade det efter många turer.Dagen därpå var det stopp igen och det fick vi springa om till receptionen. Efter allt detta så är personalen mycket otrevliga och hejar inte ens.De har inte heller bett om ursäkt för allt vi gått igenom. Kort sagt skulle inte rekommendera detta hotell.

 
2019-09-04

Inlägg av 1H22

Familjärt

Fantastiskt härlig atmosfär, bra personal, lugnt, och strandnära .Ligger en bit bort från centrum och livliga gator ,men det tar endast 5 min. att gå in till centrum det är ett litet hotell med cirka 30 rum efter en vecka känner man alla ( många långliggare där)

 
2019-03-30

Inlägg av 49jennyl Karon Beach, Thailand

Underbart ställe!

Andra gången jag är här! Ett litet gemytligt strandnära ställe. Det bjuds på fika varje dag och anordnar med jämna mellanrum Poolparty, det ingår mat och underhållning från personalen. Vilka hotell gör det?! đŸ€© Absolut inte påträngande. Boj som äger hotellet är fantastisk, bjuder på sig själv och hälsar personligen sina gäster varje dag! Det Passar sig INTE för fyllefest och barn, liten pool och allt som blir för hög volym stör! Rekommenderar mycket starkt!