Rumstyper på Baan Karon Buri Resort

Deluxerum

Enkla deluxerum i thailändsk stil med en dubbelsäng eller två separata sängar. Fjärde person är möjlig om denne är barn och delar ordinarie bädd. Tv med satellitkanaler. Minibar och vattenkokare samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass, vissa rum har direkt utgång till poolen och alla har utsikt mot poolen. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum

Enkla dubbelrum i thailändsk stil med en dubbelsäng eller två separata sängar. Fjärde person är möjlig om denne är barn och delar ordinarie bädd. Tv med satellitkanaler. Minibar och vattenkokare samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 36 kvm.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum med delad pool

Enkla dubbelrum med delad pool, i thailändsk stil med en dubbelsäng eller två separata sängar. Fjärde person är möjlig om denne är barn och delar ordinarie bädd. Tv med satellitkanaler. Minibar och vattenkokare samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Uteplats med poolutsikt och poolaccess. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 40 kvm.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Superiorrum

Ljusa och enkla superiorrum med inredning som går i thailändsk stil. En dubbelsäng eller två separata sängar. Fjärde person är möjlig om denne är barn och delar ordinarie bädd. Tv med satellitkanaler, minibar och vattenkokare samt kaffe-och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 36 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 1 barn.