Baan Karon Buri Resort

Baan Karon Buri Resort bjuder på ett perfekt läge vid den långa sandstranden i Karon. Här bor du i ljusa rum, kopplar av i en solstol vid poolen och känner semesterlugnet infinna sig. Från hotellets restaurang kan du njuta av havsutsikten och vill du fynda ligger Karons centrum med butiker och restauranger på gångavstånd.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer/1-4 personer, varav ett barn. Dubbelrum med delad pool för 1-4 personer, varav 1 barn. Superiorrum för 1-3 personer/1-4 personer, varav 1 barn. Deluxerum för 1-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Personalen och service!
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 482 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 400 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Baan Karon Buri Resort är byggt i thailändsk stil och ligger vid den fina sandstranden i Karon Beach. Här finns ett poolområde med separat barnpool och poolbar som serverar svalkande drycker och enklare rätter. Vid poolen finns gratis solstolar, parasoller och handduksservice.

Från restaurangen kan du njuta av utsikten över stranden och havet. Vill du träna finns ett mindre gym på hotellet. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Tvättservice mot avgift. Till Karons centrum där det finns butiker och restauranger är det gångavstånd. Genomfartstrafik.

Måltider

Frukostbuffé. Nyårsmiddag.

Säsongsinformation

Dubbelrum och dubbelrum med delad pool går endast att boka vintern 2020/2021.