Kundomdömen om Andaman Seaview

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
10 av 10 baserat på 1 omdömen
Övergripande bedömning
 
10,0 / 10
Städning
 
10,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
10,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
10,0 / 10
Faciliteter
 
10,0 / 10
Mat och dryck
 
10,0 / 10
Rum/lägenhet
 
10,0 / 10
Service
 
10,0 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Otroligt vänlig personal
-
Avloppet var det krångel med men det gäller nog inte bara hotellet utan hela Phuket.

Bekräftad gäst: 2019-07-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

1519 omdömen
Utmärkt
 
893
Väldigt bra
 
394
Bra
 
164
Mindre bra
 
45
Underkänt
 
23

5 senaste omdömen

2019-02-10

Inlägg av Lisa189839 Världen

Varför är detta vårt favorithotell numera så underbemannat?

Andaman Seaview Hotel har varit det enda hotell vi bott på sedan 2003. Tyvärr har standarden gradvis försämrats men framförallt servicen. Eftersom vi har nära kontakt med personalen ser vi hur hårt de arbetar för att försöka uppfylla våra önskemål. Om det är bristen på personal som gör att frukostborden inte är komplett utrustade (alltid något som fattas) och att använda tallrikar inte dukas av som förr om åren vet vi inte, kanske nya direktiv. Om vi inte hade fått den speciella service och vänliga bemötande från personalen hade hotellet fått lägre betyg.

 
2018-04-26

Inlägg av Marieqwer123 Heby, Sverige

Andaman

Lite slitet hotell men mysigt. Jättetrevlig och gullig personal som snabbt fixade om det blev nå fel. Bra och rejäl frukost, men glas,bestick och tallrikar tog slut fort. Men det var bara att vänta en stund. Man fick se till att inte lämna frukostbordet för att hämta nåt om dörrarna till poolen var öppna. Då var duvorna där direkt. Personalen gjorde sitt bästa för att hålla undan dom samtidigt som dom plockade av från borden. Vi hade rum med poolaccsess,och jag vet inte om det var extra mycket mygg där. Fick så mycket bett som både svullnade och blev blåsor. Det kunde vara skönare stolar på terrassen/balkongen. Gick inte att sitta nån längre stund innan man fick trässmak i rumpan. Men vi trivdes och tyckte om hotellet och åker gärna dit igen.

 
2018-03-30

Inlägg av Lisa189839 Världen

Fortfarande vårt favorithotell tack vare den superfina personalen

Fem år efter den senaste vistelsen på Andaman Seaview Hotel blev det en omtumlande erfarenhet. Hotellet vänder sig numera till ett helt annat klientel och tyvärr har standarden sjunkit betydligt Trots det, blev vår vistelse mycket positiv men det berodde nästan enbart på den VIP-service vi fick. Hotellet marknadsförs som 4-stjärnigt men når knappt upp till 3 stjärnor numera.Frukosten stod för den i särklass största försämringen, både vad gäller service och utbud. Hotellet känns slitet och det intilliggande nya hotellet Avista Grande kan vara en allvarlig konkurrent. Trots det har vi för avsikt att återvända till Andaman Seaview Hotel inom kort då vi känner oss som hemma här.

 
2018-01-21

Inlägg av mollyhg Norrtälje, Sverige

Kommer inte komma tillbaka.

Har spenderat en vecka på detta hotell och glad att jag äntligen ska åka vidare. Frukosten var det värsta jag varit med om då allt var slut och personalen som jobbade på frukosten inte syntes till. Vi fick till slut säga till i receptionen om att ingenting fanns (glas, bestick, frukt, juice, bröd, smör osv). Och sådär var det varje dag. Rummet blev inte städat innan 17 på dagarna när man kom hem från stranden och ville vila. Under all kritik och jag kommer inte komma tillbaka till detta hotell. Kommer inte rekommendera någon annan att åka dit heller.

 
2017-03-10

Inlägg av Sabina O

Bra service

Mycket tillmötesgående och trevlig personal som har känsla för service. Rummen är bra och vi fick snabbt ett nytt rum när det strulade. Det enda som var lite mindre bra var frukostutbudet. Poolområdet är lite slitet men personal vidtog åtgärder efter vi påpekat vissa brister. Stor eloge till all personal.