Namaka Resort Kamala

Namaka Resort Kamala ligger högt på en kulle i ett naturområde och har en fantastisk panoramautsikt över Kamala Bay. På hotellet finns flera pooler, bland annat en infinitypool, och det finns även ett litet gym och ett spa med sköna spabehandlingar.


Rumstyper

Deluxerum för 1-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Fakta och faciliteter

Till stranden: 4 km
Till centrum: 3 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Namaka Resort Kamala är ett hotell i traditionell thailändsk stil med thailändska detaljer både i arkitekturen och i inredningen.

På hotellet finns ett poolområde med flera pooler, en barnpool med vattenrutschbana, en infinitypool med utsikt över havet och en swim up-bar som serverar enklare rätter och dryck. Här finns också gratis solstolar, parasoller och handdukar. Huvudstranden i Kamala ligger ca 3 kilometer bort och hotellet har en gratis shuttlebuss som tar dig hit från kl 11.00 till 17.00 (avgår varje timme).

På hotellet finns restaurangen Blue Sea Café som serverar lokala och internationella rätter till frukost, lunch och middag. Lobbybaren Horizon Lounge serverar enklare rätter samt dryck.

På hotellet finns ett mindre gym som är gratis och Lotus Spa, där det finns möjlighet att boka både skönhets- och massagebehandlingar, ångbastu och jacuzzi mot avgift.

Det finns även en barnklubb i hotellets regi och möjlighet att boka matlagningskurser mot avgift.

Till centrum i Kamala är det ca 3 kilometer, till livliga Patong ca 9 kilometer bort (det tar ca 15 minuter med bil). Den mysiga stranden Bangtao ligger ca 12 kilometer bort och det är 29 kilometer till Phuket flygplats.

Måltider

Frukostbuffé. Nyårsmiddag. Halvpension, helpension och julmiddag mot tillägg.

Halvpension på Namaka Resort Kamala innebär frukostbuffé och lunch eller middag. Helpension innebär frukostbuffé, lunch och middag. (Måltidsdryck är inte inkluderat.)

Bra att veta

Lokal trafik. Hotellet ligger högt upp på en kulle med många trappor och stora nivåskillnader.