Restauranger i Ao Nang - restips Apollo.se

7 populära restauranger i Ao Nang

God mat är en självklar höjdpunkt under en semester i Thailand, med både färska frukter, goda skaldjur och grillade fiskrätter. I Ao Nang och Krabi finns både trevliga restauranger och barer för alla smaklökar – vi tipsar om sju bra restauranger som alla är värda att besöka.

Middag på taket

Restaurang Echo ligger på taket av en ny byggnad i centrum. Här kan du avnjuta goda viner, drinkar och god mat. Välj bland vegetariska, thailändska och europeiska rätter. Echo finns i centrala Ao Nang, ca 100 meter från vattnet på vägen som går mellan Ao Nang och Nopparathara.

Havets läckerheter

Lae Lay Grill ligger på en höjd en bit bort från strandpromenaden i Ao Nang. Utsikten härifrån är fantastisk och bäst är att äta middagen lagom till solnedgången. Här finns alla möjliga läckerheter från havet på menyn, så restaurangen är ett självklart tillhåll för fisk- och skaldjursälskaren. Från Ao Nang är det lättast att ta sig hit med restaurangens egen tuk tuk som samlar upp folk och helt sonika kör dem till restaurangen, gratis.

Pad thai, thailändsk mat

Annorlunda och exklusivt

Restaurangen Del Rocks Lounge & Bar har ett koncept som är relativt sällsynt i Ao Nang. Atmosfären är exklusiv och maten likaså. Menyn innehåller annorlunda rätter och drycker med en märkbart exklusivare prägel. Allt från vegetariskt till kötträtter av olika slag. Du hittar restaurangen i närheten av McDonalds, på huvudgatan.

The Last Fisherman

På stranden vid Golden Beach Resort hittar du restaurangen The Last Fisherman. Den här speciella restaurangen ligger mitt på stranden och har en läcker grillmeny och fin buffé. Kom gärna hit på kvällen och upplev den trevliga atmosfären och personalens uppträdanden.

Bästa biffen

Divers Inn är en väletablerad restaurang som serverar utmärkt thailändsk och europeisk mat. Här hittar du några av de bästa kötträtterna i Ao Nang. De har en stor salladsbuffé under lunch- och middagstid. Drivers Inn ligger 150 meter från McDonalds i Ao Nang.

Mysigt ställe

Njut av en enastående middag på en bakgata bortom Ao Nangs värsta kommers. Sawasdee erbjuder en mysig och lugn atmosfär där du bland annat kan få äta en ljuvlig barbequebuffé som du själv tillagar vid bordet. Missa inte att prova deras såser eller att lära dig att komponera ihop din alldeles egna papayasallad. Adress: 129 Moo 3. T. Ao Nang. 

Café Europa i Krabi

En av anledningarna till att besöka Krabi stad är definitivt Café Europa. Här serveras skandinavisk mat, bland annat biffar och områdets största utbud av ostar. Men framförallt olika smörgåsar med allt möjligt gott på. De bakar själva det danska rågbrödet och har också glutenfria alternativ. Passa på att rådfråga personalen om hur du bäst planlägger alla dina Krabi-måsten under besöket, de är gästvänliga och hjälper mer än gärna till med att lägga upp ett dagsprogram.

 

Boka resa till Krabi