Rumstyper på Anyavee Tubkaek Beach Resort

Deluxerum

Rymliga deluxerum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Fjärde person är möjlig om denne är barn som delar ordinarie säng. Tv med satellitkanaler, kylskåp, vattenkokare samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi (begränsad hastighet), luftkonditionering och deponering. Hårtork. Rymliga badrum med badkar, stor dusch och wc. Balkong med badkar och begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 60 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum

Rymliga dubbelrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Fjärde person är möjlig om denne är barn som delar ordinarie säng. Tv med satellitkanaler, kylskåp, vattenkokare samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi (begränsad hastighet), luftkonditionering och deponering. Hårtork. Rymliga badrum med badkar, stor dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum i bungalow

Fina och rymliga bungalower med dubbelrum och ett separat rum med jacuzzi och utgång till den stora markterrassen. Rummen har en dubbelsäng eller två separata sängar och möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Fjärde person är möjlig om denne är barn som delar ordinarie säng. Tv med satellitkanaler, kylskåp, vattenkokare samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi (begränsad hastighet), luftkonditionering och deponering. Hårtork. Rymliga badrum med dusch och wc. Markterrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 75 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum med delad pool

Rymliga dubbelrum med poolaccess. Rummen har thailändsk inredning med ljusa väggar och mörka trämöbler. En dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Fjärde person är möjlig om denne är barn som delar ordinarie säng. Tv med satellitkanaler, kylskåp, vattenkokare samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi (begränsad hastighet), luftkonditionering och deponering. Hårtork. Rymliga badrum med dusch och wc. Markterrass med poolaccess. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 60 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Familjerum

Rymliga familjerum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Fjärde person (barn) delar ordinarie säng. Tv med satellitkanaler, kylskåp, vattenkokare samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi (begränsad hastighet), luftkonditionering och deponering. Hårtork. Rymliga badrum med dusch och wc. Markbalkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 60 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.