Rumstyper på Phra Nang Inn Vinter 20/21

Dubbelrum

Dubbelrum med thailändsk inredning och med badkar öppet i sovrummet. En dubbelsäng eller två separata sängar. Tredje person är möjlig om denne är ett barn och delar ordinarie bädd. Tv med satellitkanaler. Minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad/dusch och wc. Vissa rum har delad uteplats och vissa rum har balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum, Front area

Trevliga dubbelrum, front area, belägna i den del av hotellet som är närmast havet. Tredje person möjlig om det är ett barn som delar ordinarie bädd. Alla rum är inredda i thailändsk stil och har tv och telefon. Litet kylskåp samt te- och kaffefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Dusch och wc. Delad uteplats. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Familjerum

Familjerum med thailändsk inredning. Rummen har två ordinarie bäddar och fjärde person är möjliga om denne är barn som delar ordinarie bädd. Möjlighet till en extrabädd i hopfällbar säng. Tv med satellitkanaler. Minibar samt te- och kaffefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrockar. Bad/dusch och wc. Delad uteplats. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 42 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Sviter

Rymliga sviter inredda i thailändsk stil, med dubbelsäng eller två separata sängar. Fjärde person är möjlig om denne är barn och delar ordinarie bädd. Möjlighet till extrabädd i form av hopfällbar säng. Tv med satellitkanaler. Minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrockar. Bad/dusch och wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 55 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.