Rumstyper på Ao Nang Princeville Resort

Dubbelrum

Dubbelrum med thailändsk inredning, med klinkergolv och mörka trämöbler. I vissa rum är fyra personer möjliga om fjärde person är barn som delar ordinarie bädd. Tv med satellitkanaler. Vattenkokare samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis minibar med läsk, juice, mjölk och vatten. Strykfaciliteter. Strandväska med strandhanddukar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tofflor och morgonrock. Bad, dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer, varav 1 barn/2-4 personer, varav 2 barn.

Enkelrum

Enkelrum med thailändsk inredning, med klinkergolv och mörka trämöbler. Tv med satellitkanaler. Vattenkokare samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis minibar med läsk, juice, mjölk och vatten. Strykfaciliteter. Strandväska med strandhanddukar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tofflor och morgonrock. Bad, dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Familjerum

Familjerum inredda i thailändsk stil med fina trämöbler och klinkers på golvet. I vissa rum är fyra personer möjliga om fjärde person är barn som delar ordinarie bädd. Familjepaket med leksaker samt glass till barnen (en skopa per dag). Tv med satellitkanaler. Gratis minibar med läsk, juice, mjölk och vatten. Vattenkokare samt kaffe- och tefaciliteter. Strykfaciliteter. Strandväska med strandhanddukar. Tofflor och morgonrock. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad, dusch och wc. Liten balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.