Rumstyper på The Passage Samui Villas & Resort

Deluxerum

Moderna deluxerum med klinkergolv och ljus inredning. Dubbelsäng och möjlighet till extrabädd. Tv med satellitkanaler, dvd-spelare, minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, tofflor och badrock. Badrum med regndusch och wc. Markterrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Deluxerum i bungalow

Moderna deluxerum, med klinkergolv och ljus inredning, som ligger i bungalower. Rummen har dubbelsäng och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler, dvd-spelare, minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, tofflor och badrock. Badrum med regndusch och wc. Markterrass med utsikt över poolen. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Dubbelrum i bungalow

Moderna dubbelrum, med klinkergolv och ljus inredning, som ligger i bungalower. Dubbelsäng och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler, dvd-spelare, minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, tofflor och badrock. Badrum med regndusch och wc. Markterrass och en liten privat trädgård. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.