Rumstyper på First Bungalow Beach Resort

Deluxerum

Deluxerum som ligger i två- eller trevåningshus. Dubbelsäng och möjlighet till två extrabäddar. Femte person är möjlig om denne är barn som delar ordinarie bädd. Tv med satellitkanaler, minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller markbalkong, med pool- eller trädgårdsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 1-5 personer, varav 1-2 barn.

Deluxerum i bungalow

Rymliga deluxerum som ligger i bungalows nära poolen. Dubbelsäng eller två separata sängar samt möjlighet till en extrasäng. Fjärde person är möjlig och denne är barn som delar ordinarie bädd. Tv med satellitkanaler, minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Markterrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum i bungalow, ocean

Trevliga dubbelrum i bungalower som ligger vid stranden. Dubbelsäng eller två separata sängar samt möjlighet till en extrasäng. Fjärde person är möjlig och det är ett barn som delar ordinarie bädd. Tv med satellitkanaler, minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Markterrass med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 34 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn