Rumstyper på Fair House Villas & Spa

Deluxerum

Rymliga deluxerum med thailändsk inredning i vitt och brunt. Tv med satellitkanaler. Kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Badrum med badkar, dusch och wc. Markterrass eller balkong. Vissa balkonger har begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 44 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum i bungalower

Dubbelrum i bungalower som ligger i den grönskande trädgården. Rummen har thailändsk inredning. Tv med satellitkanaler och dvd-spelare. Kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Rymligt badrum med badkar och separat dusch samt wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 38 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Pool bungalow

Pool bungalow ligger omgivna av exotisk grönska nära både poolen och stranden, och har uteplats med privat pool. Inredningen är thailändska och har dubbelsäng eller två separata sängar. Tv med satellitkanaler och minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Badrum med badkar och separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 38 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.