Rumstyper på Bandara Resort and Spa

Deluxerum

Moderna deluxerum med dubbelsäng. Tv med satellitkanaler och dvd-spelare (mot förfrågan). Minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Badrum med dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 49 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/2-4 personer,varav 2 barn.

Deluxerum i bungalow

Moderna deluxerum som ligger i bungalower och har en liten pool och dusch på den privata uteplatsen. Alla rum har en dubbelsäng och möjlighet till extrabädd för tredje person i vanlig säng. Tv med satellitkanaler och dvd-spelare (mot förfrågan). Minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 100 kvadratmeter, inkl. uteplats med privat pool.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Deluxerum Plus

Nyrenoverade deluxerum plus med dubbelsäng. Tv med satellitkanaler och dvd-spelare (mot förfrågan). Minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Badrum med dusch och wc. Balkong med poolutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1-2 personer.

Enrumsvilla

Moderna enrumsvillor med pool på den privata uteplatsen. Alla villor har en dubbelsäng och möjlighet till extrabädd för tredje person i vanlig säng. Fjärde person är möjlig om denne är barn som delar ordinarie bädd. Tv med satellitkanaler och dvd-spelare (mot förfrågan). Minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 100 kvadratmeter, inkl. uteplats med privat pool.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Familjerum

Moderna familjerum som ligger nära barnpoolen. Rummen består av ett rum med dubbelsäng och ett rum med våningssäng och plats för leksaker. Skjutdörr mellan de båda delarna. Tv med satellitkanaler och dvd-spelare (mot förfrågan). Minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Badrum dusch och wc. Liten markterrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 55 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer, varav 3 barn.