Bandara Resort and Spa

  • Härligt strandläge
  • Villor med privat pool
  • Hotell för hela familjen

Bandara Resort and Spa bjuder in hela familjen till sköna avkopplande dagar i djungeln på Koh Samui. Med sitt läge direkt på stranden kan du varva de varma dagarna i poolen med stranden. För barnen finns en barnklubb medan de vuxna nog mer lockas av spaet. På kvällarna bjuder restaurangen nere på stranden in till minnesvärda solnedgångar.


Rumstyper

Deluxerum för 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn. Deluxerum i bungalow för 1-3 personer. Familjerum för 2-4 personer, varav 2 barn. Enrumsvilla för 1-3 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

6,3 av 10
baserat på 3 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2473 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 800 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Bandara Resort and Spa är ett nyrenoverat familjehotell med bästa tänkbara läge i grönskande omgivningar precis vid den fina Bophut-stranden. Hotellet består av fem byggnader samt en djungellik trädgård där bungalower och villor med privata pooler ligger utspridda. Hotellet har två poolområde, där den stora huvudpoolen är vackert dekorerad med stenstatyer och har också en poolbar. Det andra poolområdet ligger alldeles vid stranden. För barnen finns både en barnsektion och en separat barnpool. Vid båda poolerna finns solstolar och parasoller.

Hotellet har en restaurang och flera barer. Nere vid stranden hittar du Chom Dao, som serverar frukost, lunch och middag från både en buffé och en thailändsk à la carte-meny. Direkt på stranden ligger beachbaren där du kan känna sanden mellan tårna medan du svalkar dig med en exotisk juice och andra godsaker. I lobbyn hittas Ling Café där drinkar kan beställas.

För barnen finns en helt ny barnklubb för barn i ålder 4-12 år i hotellets regi och med engelsktalande personal. Lokalen är ljus och lekfull. Vuxna lockas med ett härligt spa och behandlingar mot avgift. Vill du träna finns det ett mindre gym. Det erbjuds också gratis introduktionsklass till yoga, därefter mot avgift. Hotellet erbjuder också kajak och windsurfing, första timmen är gratis och sedan mot avgift. SUP (stand up paddle board) och biljard mot avgift.

Hiss finns i huvudbyggnaden. Genomfartstrafik kan uppfattas som störande i deluxerummen. Till Fisherman Village, med butiker och restauranger, är det ca tio minuters promenad. Hotellbuss till Chaweng.

Måltider

Frukostbuffé.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer

  • Hög kundnöjdhet
  • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
  • Barnpool eller barnsektion
  • Barnsäng och barnvagn ska finnas (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
  • Wifi i allmänna utrymmen