Kundomdömen om Layana Resort & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,5 av 10 baserat på 2 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,5 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
9,5 / 10
Mat och dryck
 
9,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,5 / 10
Service
 
10,0 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Otrolig service! Kalla ”servetter” innan lunch om man fanns på stranden/poolen. Fyllde på isvatten likaså. Bäddade solstolarna med handdukar. Drinkar/frukt dagligen på rummet. Fyllde på is på rummet/”fin-kaffe” hur mycket man ville på rummet som var gratis. Kakor. Superbra hudlotion. Myggmedel. Fantastiska allihopa! Resorna via hotellet var lyxiga, kostade en slant, men det bjöds på mat och bubbel osv. De lägger till i paradisöar (Koh Rok) så man är ensam på plats.
-
Ärligt talat, VET INTE! Fantastiskt! ❤️

Bekräftad gäst: 2020-02-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

96% av resenärerna rekommenderar

2004 omdömen
Utmärkt
 
1825
Väldigt bra
 
132
Bra
 
33
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2017-04-27

Inlägg av Malin H Ko Lanta, Thailand

Underbart ställe

Har aldrig bott här ,men ätit deras frukost vid ett flertal gånger . Den är underbar och man går därifrån proppmätt . Nypressad apelsinjuice , massor av färsk frukt , ägg på ditt vis och givetvis massor av bakverk / plättar mm mm . Personalen är uppmärksamma och väldigt trevliga . Allt är väldigt välskött och fint på området . Ett riktigt toppen ställe !

 
2017-04-06

Inlägg av andreas_hedstrom Halmstad, Sweden

Perfekt

Det bästa hotellet vi bott på. Allt var perfekt. Frukosten är bäst...personalen är extremt vänliga och hjälpsamma. Perfekt för optimal avkoppling.. Vi kommer defenetivt att åka ditt igen. Superfin sandstrand utanför hotellet.

 
2017-04-05

Inlägg av Helena B Halmstad

Paradiset

Underbart hotell med sagolik personal som får en att känna sig speciell och VIP! Fantastiskt spa, fina pooler och bra rum. Välstädad sandstrand mitt på long beach. Restaurangen och sandbaren har god mat men lite dyrare än restaurangerna bredvid. Servicen på Layana är enastående!! Vi kommer definitivt tillbaka.

 
2017-03-15

Inlägg av mathiasc109 Uddevalla, Sverige

En oas på Koh Lanta

Vi brukar bo på Koh Lanta några månader varje år och passar på att besöka Layana när vi längtar efter vita dukar, bra service och en lyxig atmosfär! Både frukost och kvällsmiddagar brukar det bli! Det är skönt att komma bort en stund från Koh Lantas vardagsliv och bara njuta på denna lugna och behagliga oas! Personalen känner igen oss och hälsar oss välkomna tillbaks! Jag uppskattar att det är barnfritt och att det finns en dress code här! Bra jobbat Layana!

 
2014-09-04

Inlägg av babbsan48 Örebro, Sverige

Layana Resort and spa

Här kan man verkligen tala om att bli vänligt och bra behandlad, personalen gjorde allt för en där, och vilket Hotell sen, en riktig sagovärld kom vi in i, vackert, bra fin personal, rent och snyggt, de hjälpte oss med vissa utflykter vi ville göra, ön är inte stor så den åker man runt under en dag. Staden saladanäö var full avfolk, mycket svenskar, finns svensk skola där,ä de har marknad 1 dagl, i veckan, helt underbar,ä lätt att ta sej över till andra fina öar, fina billiga restaurange, fina sansränder, p å några timmar är du i Krabi, du kan ejhadet bättre nån annan stans,rekommenderar en resa dit, men var inte i stan mycket, hyr moppe och åk runt!