Kundomdömen om Lanta Casa Blanca

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

482 omdömen
Utmärkt
 
405
Väldigt bra
 
60
Bra
 
10
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2023-02-08

av MariaM13 Mallorca, Spanien

Riktigt bra!

Vi var här i 10 dagar och trivdes riktigt bra. Hotellet ligger på bra läge, nära att ta moppen till alla ställen, och också inom gåavstånd fanns det olika matställen. (T.ex Kindee, Yang garden mm) Vi hade en Villa Premium deluxe som ligger på gången på sidorna av poolen. Nära till allt. Älskade vår villa som var fräsch och rymlig i vackra material. Varmt trägolv, modern dusch, sköna sängar, luftvärmepump och bra tv med direktuppkoppling till Netflix. Relax bay stranden är ok att bada på, halva stranden öde, resten har restauranger, trevliga kvällsbarer, massage osv. Men relativt lugn och liten. Av någon anledning så har man lyckats på detta hotell med solstolspaxandet. Folk paxar inte. Man går till en stol när man vill vara där och tar bort sina grejer när man går därifrån. Åtminstonde på vår vistelse. Det fanns alltid lediga stolar. En sak som förvånade var att här var jättemånga barnfamiljer med små bebisar och barn. De var oftast vid poolen förmiddag och eftermiddag. Mitt på dagen när de var hemma och vilade så var poolen helt tom och tyst. Då passade vi på att simma och njuta. Frukosten var ok men kom man i rusningstid så var mycket slut och det var svårt att hitta plats. En viktig sak. Hotellet borde investera i någon slags säkerhetslås på dörrarna. Andra hotell vi varit på har haft någon slags kedjor, plus att man ännu kan sätta dörren i baklås. I synnerhet med tanke på att det var inbrott här förra året. Kassaskåp finns och det är bra. Slutomdöme i korthet: fräscht, rent, modernt men ändå i thailändsk anda.

 
2022-03-22

av Erik_med_e Teneriffa, Spanien

Fint och lugnt hotell med bra läge på ön!

Fint och lugnt hotell mellan stränderna Long beach och Klong nin beach. Mysigt med en ”egen” liten strand precis nedanför hotellet. Bra läge centralt på öns västra sida. Lite eftersatt och slitet, troligtvis p.g.a. två år med pandemi. Trevlig personal, bra frukost!

 
2020-03-26

av Chrisse70 Dalby, Sverige

Fantastiskt hotell

Vi var här i Mars 2020 mitt i Corona krisen. Ett väldigt trevligt hotell lugnt och skönt lite folk och trevlig personal som hjälpte till hela tiden när det var något. Trevliga rum och trevlig ute plats till rummen. Bra mat och trevlig frukost o goda drinkar

 
2020-03-15

av 239kaia

Lanta Casa Blanca

Ett mycket trevligt och rent hotell..rena fräscha rum trevlig omgivning. Service minded personal...kan inte komma på något att anmärka på ....möjligen den långa restiden men det kan ju inte hotellet belastas för...

 
2020-02-23

av Frumariec Stockholm, Sverige

Lugnt och fint hotell

Rena fina rum. Mindre pool men aldrig fullt, finns alltid solstolar. Härlig restaurang precis vid havet med goda drinkar. Frukosten på samma restaurang, så havsutsikt, inte högljudd. Det enda negativa var våningssängen till barnen som var obrukbar pga hårdheten, även då de la i extra madrasser. Trevlig personal. Rekommenderar och du vill ha en lugn och avslappnad semester.