Lanta Casa Blanca

Hotell Lanta Casa Blanka bjuder på en härligt avkopplande semester i paradiset, där du bor granne med den vackra stranden. Här är miljön viktig och hotellets anläggning är anpassad för att inte störa naturen och ekosystemet. Vill du se mer av den vackra naturen har hotellet ett löpspår upp i bergen där du njuter av en vacker utsikt från toppen. Avsluta med en skön massage på stranden. Välkommen!


Rumstyper

Pool Bungalow för 2-4 personer. Deluxerum i bungalow för 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn. Deluxerum i bungalow för 2-3 personer/2-4 personer varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Mycket trevlig och omtänksam personal. Bra frukost och mat och dryck.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 370 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 6 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Lanta Casa Blanka erbjuder ett högklassigt boende i bungalows, där den privata stranden brer ut sig med vacker, mjuk sand. Hotellet arbetar hårt för att bevara den grönskande miljön och anläggningen är anpassad för att inte störa ekosystemet och naturen runtomkring.

Vid poolområdet har du utsikt över stranden och nära till hotellets restaurang. Gratis solstolar och parasoller erbjuds både vid stranden och poolen. Vid poolen finns det till och med solstolar ute i vattnet! Vid vissa av hotellets bungalows finns det även en pool med saltvatten.

Hotellets restaurang är vackert belägen vid stranden och serverar frukost, lunch och middag i form av både thailändska och internationella rätter. Vill du vara aktiv och samtidigt se mer av den thailändska naturen finns ett 400 meter långt löpspår upp i bergen där du njuter av en vacker utsikt från toppen. På hotellet finns även ett gratis gym samt yoga två gånger per vecka mot avgift. Efter ett skönt pass kan du unna dig massage på stranden eller vid hotellets spaavdelning (mot avgift).

Vill du se mer av området ska du besöka Koh Lantas huvudort Saladan som ligger ca 6 kilometer bort. Saladan är en thailändsk fiskeby där du hittar allt från små butiker och marknadsstånd till genuina fisk- och skaldjursrestauranger med imponerade utsikter över havet. Hotellets reception öppen från kl. 06.00-23.00. Room service kl. 10:00-22:00.

Måltider

Frukostbuffé.

Säsongsinformation

Deluxerum i bungalow för 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn går endast att boka vinter 2020/21.