Lanta Casa Blanca

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

På hotell Lanta Casa Blanka bor granne med den vackra stranden. Här är miljön viktig och hotellets anläggning är anpassad för att inte störa naturen och ekosystemet. Vill du uppleva naturen på närmare håll har hotellet ett löpspår upp i bergen där du kan njuta av utsikten från toppen. Avsluta sen med en skön massage på stranden. Välkommen!


Rumstyper

Deluxerum i bungalow för 1-3 personer/1-4 personer varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Mycket trevlig och omtänksam personal. Bra frukost och mat och dryck.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 371 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 6 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Lanta Casa Blanka erbjuder ett härligt boende i bungalows, precis där den privata stranden brer ut sig.. Hotellet arbetar hårt för att bevara den grönskande miljön och anläggningen är anpassad för att inte störa ekosystemet och naturen runtomkring.

Vid poolområdet har du utsikt över stranden och nära till hotellets restaurang. Gratis solstolar och parasoller erbjuds både vid stranden och poolen. Vid poolen finns det till och med solstolar ute i vattnet!

Hotellets restaurang är vackert belägen vid stranden och serverar frukost, lunch och middag i form av både thailändska och internationella rätter. Vill du vara aktiv och samtidigt se mer av den thailändska naturen finns ett 400 meter långt löpspår upp i bergen där du njuter av en vacker utsikt från toppen. Hotellet erbjuder även ett gratis gym samt yoga två gånger per vecka mot avgift. Efter ett skönt pass kan du unna dig massage på stranden eller vid hotellets spaavdelning (mot avgift). Hotellets reception öppen från ca kl. 06.00-23.00. Room service erbjuds kl. 10:00-22:00.

Vill du se mer av området ska du besöka Koh Lantas huvudort Saladan som ligger ca 6 kilometer bort. Saladan är en thailändsk fiskeby där du hittar allt från små butiker och marknadsstånd till genuina fisk- och skaldjursrestauranger med imponerade utsikter över havet.

Måltider

Frukostbuffé ingår.

Alla hotell, Koh Lanta

Southern Lanta Resort

Southern Lanta Resort är ett trevligt hotell precis vid stranden. Koppla av med massage, njut av lata dagar vid poolen eller kanske en match på tennisbanan. Middagarna kan du inta i hotellets restaurang eller på någon lokal restaurang i Saladan som ligger bara ca en kilometer bort.

Rawi Warin

Rawi Warin är ett fint hotell som vilar mot en kulle draperad i tropisk grönska, med stranden precis nedanför. För dig som söker en aktiv semester finns allt från ett fräscht gym till cyklar. Vill du istället slappa bjuder poolområdet på en lite annorlunda pool med vattenrutschbana.