Lanta Casa Blanca

På hotell Lanta Casa Blanka bor granne med den vackra stranden. Här är miljön viktig och hotellets anläggning är anpassad för att inte störa naturen och ekosystemet. Vill du uppleva naturen på närmare håll har hotellet ett löpspår upp i bergen där du kan njuta av utsikten från toppen. Avsluta sen med en skön massage på stranden. Välkommen!


Rumstyper

Deluxerum i bungalow för 1-3 personer/1-4 personer varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

9 av 10
baserat på 1 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 499 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 6 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Lanta Casa Blanka erbjuder ett härligt boende i bungalows, precis där den privata stranden brer ut sig.. Hotellet arbetar hårt för att bevara den grönskande miljön och anläggningen är anpassad för att inte störa ekosystemet och naturen runtomkring.

Vid poolområdet har du utsikt över stranden och nära till hotellets restaurang. Gratis solstolar och parasoller erbjuds både vid stranden och poolen. Vid poolen finns det till och med solstolar ute i vattnet!

Hotellets restaurang är vackert belägen vid stranden och serverar frukost, lunch och middag i form av både thailändska och internationella rätter. Vill du vara aktiv och samtidigt se mer av den thailändska naturen finns ett 400 meter långt löpspår upp i bergen där du njuter av en vacker utsikt från toppen. Hotellet erbjuder även ett gratis gym samt yoga två gånger per vecka mot avgift. Efter ett skönt pass kan du unna dig massage på stranden eller vid hotellets spaavdelning (mot avgift). Hotellets reception öppen ca kl. 06.00-23.00. Room service erbjuds kl. 10.00-22.00.

Vill du se mer av området ska du besöka Koh Lantas huvudort Saladan som ligger ca 6 kilometer bort. Saladan är en thailändsk fiskeby där du hittar allt från små butiker och marknadsstånd till genuina fisk- och skaldjursrestauranger med imponerade utsikter över havet.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Alla hotell, Koh Lanta

Southern Lanta Resort

Southern Lanta Resort är ett trevligt hotell precis vid stranden. Njut av lata dagar vid poolen eller kanske en match på tennisbanan, eller koppla av med massage. Middagarna kan du inta i hotellets restaurang eller på någon lokal restaurang i Saladan som ligger bara ca en kilometer bort.

Rawi Warin Resort & Spa

Fina Rawi Warin Resort & Spa vilar mot en kulle draperad i tropisk grönska, med stranden precis nedanför. För dig som söker en aktiv semester finns både ett fräscht gym och cyklar. Vill du i stället slappa bjuder poolområdet på en lite annorlunda pool med vattenrutschbana.

Lanta Sand Resort & Spa

Hotell Lanta Sand Resort & Spa ligger precis vid den fantastiska sandstranden Long Beach på Koh Lanta. Här väntar lata dagar i solen, vid poolen eller på stranden. Och hotellet har kanske den bästa solnedgångsbaren på ön.

Avani+ Koh Lanta Krabi Resort

Avani+ Koh Lanta Krabi Resort ligger längst ute på en udde med havet som närmste granne. Här kan du se fram emot sköna dagar i romantiska omgivningar med god mat, avkopplande pooler, aktiviteter både i hav och på land och personlig service.