Khaolak Emerald Beach Resort

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Hotellet Khaolak Emerald Beach Resort vänder sig till familjer som söker en avkopplande semester i vackra omgivningar. Med ett läge direkt vid stranden kan ni känna lugnet infinna sig vid något av de två poolområdena. Kvällarna avslutas sedan på bästa sätt med goda fisk- och skaldjursrätter.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Familjerum för 1-4 personer/1-5 personer, varav 1 barn. Enrumsvillor för 1-4 personer, varav 1 barn. Seafront Villa för 1-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Städning
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1218 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 3 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Khaolak Emerald Beach Resort ligger vackert inbäddat i frodig grönska direkt vid den långa sandstranden i Khao Lak. Hotellet är indelat i en familjedel och en vuxendel, Hive Khao Lak Beach Resort. Familjehotellet består av nio byggnader och flera mindre villor som ligger utspridda i trädgården. Det finns två poolområden, det ena ligger nere vid stranden och bjuder på härlig utsikt över havet och det andra ligger vackert inbäddat i grönska i trädgården. Poolen i trädgården har vattenrutschkanor och vattenland för de allra yngsta.

Restaurang Turtle har en härlig utsikt över lagunen och serverar en meny med thailändska och internationella rätter. Vid stranden ligger Beach Club Ocean Grill and Bar och serverar fisk- och skaldjur samt internationella rätter. I lobbyn ligger Coffee Cup där varma och kalla drycker serveras. De som bor på vuxendelen av hotellet har också tillgång till dessa restauranger.  

Gratis litet gym. På vuxendelen av hotellet finns ett spa med massage och olika behandlingar mot avgift. Gratis beach volley och bordtennis. Barnklubb för barn I ålder 4-12 i hotellets regi med engelsktalande personal, vissa saker är gratis och vissa är mot avgift. Läs mer om hotellets aktivitetsprogram i receptionen. Lekplats. Reception som är öppen dygnet runt. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Tvättservice mot avgift. Till Khao Laks centrum är det ca 3 kilometer. Gratis transfer till centrum i Khao Lak, reservation görs i receptionen. Hotellets minimarket heter Emerald Mart och ligger precis utanför hotellområdet.

Måltider

Vinter 2019/20: Frukostbuffé. Nyårsmiddag. Halv- eller helpension mot tillägg. Sommar 2020: Frukostbuffé. Halv- eller helpension mot tillägg. Vinter 2020/21: Frukostbuffé. Nyårsmiddag. Halv- eller helpension och julmiddag mot tillägg.

Halvpension är frukost och lunch eller middag. Lunch och middag är från en meny där du kan välja mellan två olika rätter.

Säsongsinformation

Familjerum för 1-4 personer går endast att boka vintern 2020/21.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer

  • Hög kundnöjdhet
  • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
  • Barnpool eller barnsektion
  • Barnsäng och barnvagn ska finnas (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
  • Wifi i allmänna utrymmen

Alla hotell, Khao Lak

La Flora Khao Lak

På fina La Flora får hela familjen det riktigt bra – här väntar allt från härliga poolbad, spabehandlingar och läckra matupplevelser. Vi kan speciellt rekommendera restaurangen Sire som bjuder på både havsutsikt och skaldjursrätter. Ett annat tips är att välja ett dubbelrum med delad pool eller poolaccess, det blir knappast skönare än så!

The Leaf Oceanside by Katathani

Hotell The Leaf Oceanside by Katathani i Khao Lak är ett trevligt hotell inbäddat i frodig grönska. Här finns ett poolområde med en pool och en separat pool för barnen. Hotellet ligger nära stranden och med centrum i populära Khao Lak inom behagligt promenadavstånd.

The Waters Khao Lak by Katathani

Välkommen till stilrena The Waters Khao Lak by Katathani. Hotellet utmärker sig med de många poolerna som sträcker sig över nästan hela hotellområdet. Du kan i princip simma från din uteplats till swim up-baren. På hotellet finns ett fint spa som erbjuder sköna behandlingar och en restaurang som serverar italiensk à la carte.

X10 Khao Lak Resort

I grönskande omgivningar, precis vid Lahownstranden, ligger omtyckta hotell X10 Khao Lak. Rymliga rum, två restauranger och många faciliteter gör hotellet till ett utmärkt val för alla som önskar en lugn familjesemester. Dessutom finns det flera härliga pooler för både små och stora badälskare – och ett vattenland för de allra yngsta.

Hive Khaolak Beach Resort

Härliga Hive Khaolak Beach Resort har ett fantastiskt läge mitt på stranden och är ett populärt hotell för vuxna över 16 år. Här kan du se fram emot en avkopplande semester i lugna och vackra omgivningar.

Ramada Resort Khao Lak

Välkommen till Ramada Resort Khao Lak. Nere vid stranden ligger poolområdet och en av hotellets restauranger bjuder på både god mat och läcker havsutsikt. Kombinera stunder vid poolen med thaiboxning, promenader längs stranden eller avkopplande spabehandlingar.

Fanari Khaolak Resort Courtyard

Fanari Khaolak Resort - Courtyard har ett härligt läge nära både den härliga sandstranden och Bang Niangs lilla centrum. Hotellet är indelat i två delar där varje del har ett fint poolområde med barnsektion. I restaurangen kan du njuta av såväl thailändska som internationella rätter.

La Vela Khao Lak

Hotell La Vela Khao Lak passar dig som vill bo vid den vackra stranden i Khao Lak och ha ett stort poolområdet där kan du njuta en skön semester. Vill du bada direkt från din uteplats bokar du ett dubbelrum med poolaccess.

Graceland Khao Lak Resort

Hotell Graceland Khao Lak Resort erbjuder ett semesterliv med god mat, utmärkt service och ett strandnära läge. På hotellet finns tre restauranger, ett fint poolområde och en mängd aktiviteter att göra för hela familjen. Bokar du en villa kan du se fram emot en egen liten trädgård med pool och jacuzzi.

Baan Khaolak Beach Resort

Baan Khaolak Beach Resort är ett utmärkt val för alla livsnjutare. Hela hotellet ligger inbäddat i grönska, och vid stranden kan du välja att svalka dig i poolen eller i havet. En kort promenad från hotellet ligger Nang Thon Beach som bjuder på ett trevligt stopp för dig som vill shoppa souvenirer.