Kundomdömen om Hive Khaolak Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 19 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Lugnt och skönt. Rent och fräscht
-
Andra solstolar hårda, krångliga att komma i och ur. Dom blev också väldigt heta. Dyrt och otrevlig personal i Beach baren.

Bekräftad gäst: 2020-03-22


7 av 10

+
Lugnt o skönt, inte så stort
-
Konstigt när det är renoverat att man har kvar badkar som knappt går att ta sig i och ut. Om man är det minsta handikappad funkar det inte! Endast en bar vid stranden. Ingen i lobbyn tex. Städades väldigt sent vissa dagar, vid kl 17. Då vill man va på rummet!

Bekräftad gäst: 2020-03-22


8 av 10

+
Nära till havet och nära till det lilla centrumet. Lugnt och tyst. Lagom stort, inte så långa avstånd.
-
Städningen var inte så bra, speglar och ytor i badrummet torkades sällan av. Och så var städningen sen många gånger. När vi kom från stranden runt kl 16.00 så var det inte städat ett flertal gånger.

Bekräftad gäst: 2020-03-22


7 av 10

+
Läget.
-
Underhåll, städning av rum o balkongen. Mjuka sängar

Bekräftad gäst: 2020-03-14


9 av 10

+
Service, läge och barnfritt
-
Renligheten i poolen framför rummet kan förbättras! Det var för dålig cirkulation och rening, flöt mycket insekter, hår tussar, tom en död fågel.

Bekräftad gäst: 2020-02-17


8 av 10

+
100% personalen. Dom var helt fantastiska.
-
Hade velat åka till samma hotell nästa år igen men fick höra att personalen bara jobbade 1år, anställ dom alla!!!

Bekräftad gäst: 2020-01-18


10 av 10

+
Rummet. Läget
-
Städning. Mat.personalens engelska

Bekräftad gäst: 2020-01-04


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-04


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-12-13


10 av 10

+
Servicen
-
Lite slitna badrum

Bekräftad gäst: 2019-12-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

55% av resenärerna rekommenderar

340 omdömen
Utmärkt
 
246
Väldigt bra
 
82
Bra
 
8
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-12-30

Inlägg av lillaq66 Stockholm, Sverige

Nöjda med allt..!

Sista dagen på vår resa till paradiset kan vi bara önska att vi kunde stanna längre på detta fina, fräscha och trevlig hotell. Fick ett väldigt fint och stort rum med härlig balkong med utsikt över området poolen och havet. Rummet hade allt man kan önska som tex kylskåp med fria vattenflaskor varje dag, AC anläggning som är väldigt lätt att hantera med flera lägen, badrock, tofflor för rummet, flipflops tofflor strandhanddukar samt en badväska. Hotellet ligger precis på stranden som är stor, fin, ren, lugn och lite folk. Man ligger om man vill på solstolarna vid poolen och badar både i havet och poolen. Finns dusch att använda. Poolen är barnfri och det ser personalen till att det följs. Väldigt lugnt och rogivande stämning kring poolområdet. Bar med Happy Hour på em. Måste också nämna FRUKOSTEN🙏😃ojoj...finns allt och lite till, både för oss som äter vegetariskt och andra inriktningar. Mkt frukt som smakar underbart..! Allt gott och fräscht med sååå gullig personal som gör allt för att man ska vara nöjd❀ All personal på hotellet(de är många) är fina, trevliga och väldigt omtänksamma. Vi har också passat på att ta flera massagebehandlingar på hotellets spa som ligger nere vid poolen. Skönt, behövligt och väldigt billigt jämfört med Sverige😃 Vårt hotell ligger in på en gata där det finns några fler hotell och runt denna gata finns det många resturanger som är mkt bra och prisvärda. Det kan vara skönt att bara promenera till ett ställe nära hotellet efter en lång dag på stranden eller utflykt. Finns även lite shopping. Vi kommer garanterat tillbaka till denna pärla i Khao Lakâ€ïžđŸ™â€ïž

 
2019-12-28

Inlägg av 879matsa Linköping, Sverige

Travelling

Tyst och lugnt hotell nära stranden bra frukost personal trevliga lite svaga på engelska Många strandfik extra skönt barnfritt hotell !!!! Många små becher till vänster på stranden bäst är att gå ca 2km är ganska avskilt och softâ˜€ïžđŸ‘ŒđŸ‡č🇭

 
2019-12-20

Inlägg av 273helenad Sundsvall, Sverige

Fint men något övervärderat

Mycket proffsigt välkomnande med utförlig tydlig information. Vi fick uppgraderade rum till poolacces vilket var riktigt bra. Dom höll hårt på att det skulle vara barnfritt och bad om ursäkt när barn kommit förbi och badat i poolen. Fina, rena områden, strand och pooler. Strandpåse med tofflor, handduk. Bra träningsrum som skulle må bra av en städning. Frukost helt ok. Minus för serveringspersonal som kanske höll på att lära upp sig och kunde mycket lite engelska. Städ av rum sent på dagarna. Fick bädda om sängen och handdukar saknades i bland. Bad om hårtork i 4 dagar men fick aldrig någon. Aircond hade extremt hög ljudnivå hela tiden. Även poolens pumphus lät riktigt högt hela dagarna. I stort bra kvalite, och mycket trevlig personal men absolut inte så hög standard som 4,5. Stranden och poolen var det bästa!

 
2019-12-07

Inlägg av 533lenab Ulricehamn, Sverige

Jättenöjda!

En fantastisk semester och ett jättebra boende. Vi kan tänka oss en repris 2020🌞 Välstädat, lugnt, trevlig personal och god frukost. Träningsmöjligheter, yoga, vattengympa och fitnessrum med träningsutrustning. Många matställen i närheten, lite affärer och annan service. Det behövs inte mer, allt finns för en avkopplande semester när den behövs som mestđŸ€—đŸŒž

 
2019-11-03

Inlägg av GoPlaces794160 Stockholm, Sverige

Otroligt bra

Helt magiskt bra. Hjälpsamma och trevliga med allt, super noggranna och gör allt det där lilla extra för man ska känna sig bekväm. Hjälpte mig dessutom anordna en överrasknings middag för min fästmö.kommer garanterat komma tillbaka.