Rumstyper på Eden Beach Resort & Spa, a Lopesan Collection Hotel

Deluxerum

Deluxerum med balkong eller terrass. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Minibar. Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Minibar. Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 38 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, /2-4 personer, varav 2 barn.

Juniorsvit deluxe

Juniorsvit deluxe med balkong eller terrass. En stor dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Minibar. Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 41 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer / 2-4 personer, varav 2 barn.

Juniorsvit deluxe med poolaccess

Juniorsvit deluxe med poolaccess från markterrassen. En stor dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Minibar. Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 41 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Superiorrum

Superiorrum med balkong eller terrass. En dubbelsäng. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Minibar. Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Svit

Svit med rymlig balkong eller terrass. En sovrumsedel och en vardagsrumsdel. En stor dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Minibar. Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar, separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 56 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.