Kundomdömen om Eden Beach Resort & Spa, a Lopesan Collection Hotel

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

421 omdömen
Utmärkt
 
295
Väldigt bra
 
74
Bra
 
25
Mindre bra
 
15
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2022-01-09

av 875MariaH Stockholm, Sverige

Bra hotell och fin strandrestaurang k närheten.

Mycket bra och trevligt hotell med fina rum alla med ballong (eller terass) fin och fräsch pool. Trevligt bemötande. Många trappor då hotellet ligger i en sluttning. Men hiss finns. Väldigt mysigt byggt! Och ett stenkast från havet. Övrigt: Längs med stranden ligger små familjedrivna restauranger tex My Friend längst söderut, vid stranden. Tre damer driver denna med mycket god thailändsk mat till bra pris. Faktiskt bäst av alla restauranger vi provade.

 
2019-01-30

av 223minnag Stockholm, Sverige

Superfräscht hotell!

Vi stannade två nätter då vi ville lyxa lite i slutet av vår Thailandssemester, och vi blev verkligen inte besvikna. Anläggningen är ruskigt fräsch, snyggt designad i vitt o bambu o ljusa material. Väldigt läckert poolområde. Personalen är väldigt mån om att man ska trivas. Detta är det snyggaste ställe jag sett under våra 9 ggr i Thailand.

 
2019-01-29

av Ambassador798039

En härlig plats

Vi var här ett par nätter i början av januari och hade det väldigt bra! Det är en underbar strand de valt att bygga hotellet vid och omgivningarna är lite lugnare än övriga Khao lak. Personalen var så omhändertagande och trevlig och erbjöd skjuts hit och dit upp och ner för hotellområde och backen ned till den lilla restauranggatan. Fina rum med sköna sängar. Frukosten bra och serverades i den vackra restaurangen som har tak men inga väggar. Kanske var det därför det var så mycket bananflugor? Har inte stött på detta tidigare i Thailand och det störde upplevelsen lite. Hotellet var inte klart och det fanns ingen kids club eller några gymklasser vad vi kunde se. Säkert blir det ännu bättre sedan. Ett plus för gymmet, det var funktionellt och ffa ordentligt luftkonditionerat. Sammantaget bra och trevligt, kanske inte det bästa valet för en barnfamilj i nuläget dock.

 
2019-01-26

av mariadC6572PT Uppsala, Sverige

Strandhotell

Har haft nöjet att bo på Eden Beach resort and spa Mycket bra mottagande av receptionen Fint rum, 3 ordentliga speglar stor garderob bra soffa framför tven. Mycket snygga detaljer! Och sist men inte minst otroligt skön säng i allt från kanon madrass, bra täcke och sköna kuddar! Hela hotellet är snyggt med många detaljer som visar att någon har tänkt. Poolområdet är mycket bra olika typer av solsängar. Bra poolbar! Frukost och lunch var toppen Har bara en sak att klaga på... det finns ingen toalett runt poolen utan du måste gå upp till restaurangen och förbi matgäster om du behöver gå... Om hotellet hade haft 4 stjärnor hade det fått toppbetyg men om de vill satsa på 5 fattas fortfarande lite. Småsaker men håller inte samma klass som tex Shangri-La

 
2023-08-09

av Saynam T

Special Treatment on special day

We came here for our 4th anniversary we sent an email requesting a good room. When we arrived the bellman was very attentive. He drove us to the small lobby. We were surprised because we did not know Eden is fixing the lobby. Front Office was very kind and informative. Breakfast was great and the most impressive was the room we got, 403 with some flowers. Thank you Eden Beach for making our special day completed. We will return again soon. Special thank Khun Pure for a good care.