Kundomdömen om Loligo Resort Hua Hin Fresh Twist By Let's Sea

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

275 omdömen
Utmärkt
 
186
Väldigt bra
 
80
Bra
 
9
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2020-02-02

av Lindadm44 Taby, Sverige

Fint hotell på tråkig ort..

Detta hotell var jättefint, rent och väldigt trevlig personal. Frukosten var fantastisk och poolen fin. Våra barn tog en kurs i Thaiboxning under vår vistelse och 2 av 4 går nu på Thaiboxning hemma i Sverige :) Nära stranden och man kunde ta Tuk Tuk in till nattmarknaden och restauranger. Vi var på marknad på gångavstånd som var rolig. Man kunde även låna cykel och hjälm på hotellet. Tyvärr tyckte vi inte om Hua Hin som ort men hotellet får högsta betyg.

 
2020-01-03

av 919_sab Borås, Sverige

Hotell med lugnt läge och suverän service.

Hotellet ligger lite off men ändå nära till city. Rent och fräscht på rummen, mycket bra frukost och lunch. Servicen på hotellet är outstanding. 3 minuter till havet och går du i mörkret går det en vakt bredvid och lyser med ficklampa. Poolområdet har solstolar och uppvärmd pool och kallt vatten serveras utan kostnad vid poolen.

 
2019-02-27

av annettan64 Trelleborg, Sverige

Underbar resort

Bott 12 nätter på detta underbara hotell i Hua Hin. Vi är båda otroligt nöjda med allt!! Vi bodde i en mini-suite med lite havsutsikt och det var mycket väl värt pengarna! Stort bekvämt rum, rent och snyggt. All personal var mycket serviceminded och alltid lika trevliga! Frukostbuffén bra utbud. Poolområdet trevligt. Kommer gärna tillbaka!!!!

 
2019-02-15

av H903PYannaa

Semester

+ fina rum, bra pool, trevlig personal, nära centrum, nära havet. Gratis taxi till centrum ett par gånger varje dag, ej tillbaka dock. - inga poolhanddukar, ingen äggstation vid frukost men går att beställa tex omelett, små juiceflaskor, små byttor med pålägg, kalla hårda bacon, oftast kalla ägg som endast är stekta på ena sidan. Bad om vändstekta ägg en morgon och det tog 25 min sen var de inte vändstekta då de väl kom, kaffe serveras av personal och kan ej hämtas själv.

 
2017-12-15

av 919_sab Borås, Sverige

Vintersemester

Ett svårslaget hotell med lite "off" läge med två minuter till stranden och 5 minuter upp till huvudgata. Men som vinner bland alla hotell över världen vi bott på, på sin otroliga service och vänliga personal. De gör verkligen allt för att vistelsen skall bli toppen. Utmärkt frukost, lunch och poolbar. Alltid rent och fräscht och en utmärkt lagom pool samt som sagt endast två minuters promenad till hav och strand. Läget för hotellet är otroligt lugnt, vilket uppskattas. Åker man taxi för 150 Bath eller tar en 10 minuters promenad, når man festkvarter och party. Rekommenderas varmt.